Accesorii Incaltaminte

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

27 Cauta rezultate

Componente pentru incaltaminte ciclism

Componente pentru incaltaminte ciclism, de la branturi si pana la sisteme de inchidereExceptand pantofii de ciclism, oferim de asemenea o gama larga de piese de schimb si branturi pentru pentru pantofii de ciclism marci binecunoscute cum ar fi ROSE, SIDI, SHIMANO, GAERNE, NORTHWAVE si MAVIC. Descoperiti gama noastra de produse si faceti un upgrade pantofilor vechi pentru a va imbunatati performantele pe bicicleta!


Componente si accesorii incaltaminte ciclism

Gama noastra include un numar mare de piese si componente de schimb pentru incaltaminte dvs. de sosea, incaltaminte MTB, incaltaminte touring sau incaltaminte de triatlon. Cu o gama de la tocuri, sisteme de prindere, piese metalice si branturi - oferim tot ce aveti nevoie pentru a va repara sau moderniza incaltamintea de ciclism. Aruncati o privire si veti gasi cu siguranta ceea ce cautati! Expertii nostri vor fi bucurosi sa va ajute, daca nu sunteti sigur ce anume aveti nevoie.


Branturi pentru incaltamintea de ciclism

Alegeti-va branturile astfel incat sa va ofere un confort sporit si o susținere musculara corecta in timpul pedalarii. Un material de precizie si unul de absorbtie a socurilor va oferi piciorului o suprafata confortabila si va susține arcul natural al piciorului. Mai ales atunci cand folositi pantofi cu talpa de carbon, veti primi confortul maxim daca alegeti brantul potrivit. Daca nu sunteti sigur (a) ce fel de branturi sau ce stil de pedalat aveti, expertii nostri va vor ajuta cu placere. Contacteaza-ne!


Dispunem de o gama largă de piese de schimb si de branturi atatpentru incaltamintea de sosea cat si pentru cea de MTB, Touring si triatlon, pentru majoritatea marcilor de renume, precum ROSE, SIDI, SHIMANO, GAERNE, NORTHWAVE si multe altele!