ABUS

Covers a wide range of bike security with high-quality U-locks, chain locks and folding locks as well as armoured cable, spiral cable and cable locks. For sports or in everyday life, the ABUS bike helmet is part of it.

Imbracaminte & Accesorii-Bicicleta

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

60 Cauta rezultate

Elemente pentru securitatea si siguranta bicicletei
Istoria companiei ABUS incepe cu "A fost odata o vreme cand nu era nevoie de incuietori pentru biciclete...". Si cursele de biciclete erau de asemenea, abia la inceput, atunci cand August Bremicker si fii sai au pus bazele companiei ABIS in 1924. Viziunea fondatorilor nu a fost de a face lucrurile intangibile ci doar de a da oamenilor sentimentul de siguranta. Tinandu-se dupa acest principiu, compania ABUS a oferit generatiilor urmatoare modalitati uimitoare de prevenire a furturilor de biciclete si a adus pe piata o gama mare de incuietori pentru bicicleta.

ABUS – incuietori, casti si genti pentru biciclete
Indiferent ca vrei sa-ti asiguri bicicleta, sa te protejezi purtant o casca de protectie sau sa transporti diverse lucruri in gentile prinse pe bicicleta - compania ABUS a fost fondata in 1924 iar de atunci ofera pe piata o gama imensa de incuietori, casti si genti. Exista lanturi, incuietori in forma de U, cabluri si toate tipurile de incuietori existente, casti pentru copii, femei, barbati si multe tipuri de genti care se ataseaza bicicletei.

ABUS incuietori pentru biciclete – diferite sisteme de siguranta pentru sportul cu pedale
ABUS ofera nenumarate solutii pentru siguranta bicicletei tale. In functie de modelul de bicicleta pe care-l ai si de gradul de siguranta dorit, ABUS acopera toata gama de modele de incuietori, de toate formle si de toate tipurile. Aceasta afacere de familie, trece deja la a 4a generatie si merge tot inainte, oferint sisteme de securitate atat mecanice cat si electronice .

Casti de ciclism ABUS – protectia totala
Purtarea unei casti reduce semnificativ riscul de accidentari la nivelul capului. De aceea nu este important sa purtati casti doar in timpul competitiilor ci si in timpul iesirilor zilnice. Cu o gama ce ofera casti de la copii la adulti, de la casti performante la cele de oras, ABUS a oferit mereu calitate, confort, ventilatie si ajustabilitate in functie de individ si necesitatile lui. In plus, multe dintre modele, au incluse in partea din spate o lumina, pentru a le face mai usor de observat.