2XU

Echipament tehnic pentru ciclisti, inotatori si triatlonisti

Imbracaminte & Componente bicicleta

Echipament tehnic pentru ciclisti, inotatori si triatlonisti – acesta este obiectivul companiei 2XU. Brandul australian seteaza noi standarde in lumea echipamentului sportiv, folosind tehnologii de ultima generatie si combinatii de materiale. 2XU, ofera echipament functional atat femeilor cat si barbatilor, pentru iarna dar si pentru vara. Echipamentele de COMPRESIE au fost gandite pentru a imbunatati performanta sportiva a profesionistilor din ciclism, alergare sau inot.
 
Filozofia 2XU este de a dezvolta echipamente care sa sustina performanta atletilor sau chiar s-o imbunatateasca. 2XU utilizeaza fibre de materiale high-tech si noi tehnologii, combinate cu un design bine gandit. Linia de echipament 2XU COMPRESSION este bine cunoscuta in randul atletilor care isi doresc echipament de compresie. Fiecare element din gama top-urilor, tricourilor cu manaca scurta si lunga, pantalonilor scurti sau lungi, sorturilor, manecilor, sosetelor si sutienelor, la fel ca costumele de neopren sau cele de triatlon, sunt construite astfel incat sa existe o buna circularitie a aerului deci o buna termoreglare. Echipamentele cu compresie pentru ciclism si triatlon asigura o circulatie mai buna a sangelui, lucru care are efect beniefic asupra performantei.

Echipament 2XU – echipamentul potrivit pentru orice tip de efort
Cel mai important lucru atunci cand faci efort timp indelungat si esti extenuat, este sa ai un echipament adecvat cu care sa te simti bine in saua bicicletei. Echipamentul de triatlon necesita sa te simti confortabil atat in apa cat si in afara ei. 2XU ofera costume de triatlon, tricouri si pantaloni scurti, extrem de comozi, flexibili, cu o circulatie a aerului bune, care sa te ajute sa performezi atunci cand alergi sau pedalezi. Cu ajutorul tehnologiei ICE X si a celei 70D COMPRESSION, materialelor SBR Skin, Sensor Mesh si Kinetic Speed precum si bazoanelor 2XU, ni se demonstreaza focusul acestui brand pe confort si functionalitate. Atletii pot alege dintr-o gama care sa cuprinda echipament pentru distante scurte sau lungi, depinde de preferinte.

2XU CYCLE – bucuria de a pedala
Cu un design modern si datorita utilizarii de noi tehnologii si materiale, Cycle 2XU ajuta ciclistii sa-si arata adevarata valoare. Fibrele de licra ofera sustinere si stabilitate in conditii extreme. Bazoanele ergonomice au fost create de 2XU pentru a asigura confortul si protectia maxima.