Garmin

de la ceasuri pentru bicicleta pana la sisteme de navigatie

Accesorii-Bicicleta

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

68 Cauta rezultate

Accesorii tehnice pentru ciclism - produsele inovatoare marca Garmin
Compania Garmin este un producator elvetian de sisteme de navigatie pentru localizare si navigare prin satelit. Dupa infiintarea companiei in anul 1989 de catre Gary Burrell si Min Kao (de aici si numele de Garmin), compania a devenit rapid cunoscuta mai ales pentru producerea receptoarelor GPS de dimensiuni reduse. Intre timp, Garmin a dezvoltat produse de navigatie atat pentru sectorul automobilelor cat si pentru aviatie, sectorul naval, pentru activitatile outdoor dar si zona sportiva.

Solutii inovatoare pentru ciclisti, alergatori si sportivi entuziasti
Indiferent daca sunteti pe bicicleta sau pe jos: GARMIN ofera solutii diverse pentru masurarea deplasarilor tale, gestionarea rutelor si controlul antrenamentului: ceasuri cu GPS integrat, ceasuri pentru bicicleta cu functii on-line, echipamente de navigatie cu harti sau bratari fitness . GARMIN acorda atentie nu numai confortului utilizatorilor produselor sale. Un design atragator, o calitate deosebita si raportul bun pret / performanta sunt de asemenea, factori importanti pentru marca Garmin.

Prezent in intreaga lume pentru clientii sai
In afara sediului central din Schaffhausen, din Elveția, compania GARMIN are filiale in SUA, Europa si Asia. Diferitele etape ale dezvoltarii produsului apar in aceste locuri, de la conceptia initială pana la productia in masa a dispozitivelor gata de a fi scoase pe piata. Compania ar dori sa continue pe aceasta cale, pentru a-si pastra si in viitor standardele de calitate si pentru a permite o reactie rapida la pietele aflate in continua schimbare.