Magura

Componente biciclete bazate pe cunostinte profunde

Componente-bicicleta

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

95 Cauta rezultate

Primul lucru care vine in mintea ciclistului profesionist atunci cand se vorbeste despre Magura sunt probabil franele pe disc pentru MTB, Marta sau Louise, franele hidraulice pe janta HS11 sau HS33 si furcile cu suspensie Durin sau Thor. Franele cu discuri hidraulice si furcile cu suspensie versatila care au urmat, dovedesc experienta si know-how-ul pe care compania Magura il ofera.

Componentele Magura - componente biciclete bazate pe cunostinte profunde
Cunostintele de specialitate ale companiei Magura sunt incorporate intr-o istorie care a început in 1893 cu fondatorul companiei Gustaf Magenwirth. La inceput, compania nu a fabricat piese pentru biciclete, ci ghidoane si cabine de pilotaj pentru motociclisti in Bad Urach, Germania. Cu 50 de ani de experienta in dezvoltarea franelor, compania Magura a inceput sa se specializeze in fabricarea componentelor pentru biciclete in anii '70. Aceasta noua zona de productie a fost dezvoltata pe baza cunostințelor dobandite in anii precedenti. Acum, Magura a inceput sa produca componente de franare pentru biciclete.
 
Magura cycling - o interactiune a mai multor componente  
Componentele de bicicleta ale companiei Magura, cum ar fi franele, placutele de frana, sabotii de frana, discuri sau alte accesorii, combina experiente valoroase cu experienta dobandita in timp.