Schwalbe

cauciucuri si camere de calitate

Componente-bicicleta

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

165 Cauta rezultate

Diferitele conditii de drum necesita caracteristici diferite din partea cauciucurilor de bicicleta. Producatorul Schwalbe garanteaza o dezvoltare dinamica si moderna, care pune la dispozitia ciclistilor cauciucuri si camere de cea mai buna calitate. Calitatea ridicata a produselor Schwalbe atat pentru ciclismul de sosea cat si cel montan, se datoreaza unei combinatii de mai multi factori. Cele mai importante sunt avantajele tehnice, alaturi de care grija la detalii si designul au un loc important. Rezultatul (cauciucuri si camere pentru mtb-uri, biciclete hibride si biciclete de sosea) sunt de cea mai inalta calitate si extrem de competitive.

Componentele Schwalbe  – eforturi pentru a avea cele mai bune cauciucuri si camere  
Componentele pentru biciclete cum ar fi baieurile Ultremo, sunt lucrate manual de experimentatii manufacturieri de la Schwalbe, cei care folosesc experienta Italiei combinata cu tehnologia avansata. Rezultatul este o aderenta fantastica pe viraje si coborari. Aderenta si modul cum ruleaza ajuta sportivii profesionisti in situatiile extreme si in obtinerea unor pozitii de top. Cauciucurile tubulare (baieurile) sunt gandite pentru competitii, adica frecare mica, ceea ce inseamna viteza dar si durata de viata crescuta a cauciucului. 

Cauciucurile Schwalbe – cauciucuri de calitate pentru ciclism  
Brand-ul Schwalbe este o ramura a companiei Bohle, fondata in 1922 in Germania. Schwalbe este una dintre marcile de succes ale Europei si se ocupa de export pretutindeni in lume. In plus, Schwalbe a inceput de curand sa produca si cauciucuri pentru scaunele cu rotile. Fiind specializata in cauciucurile pentru biciclete, marca Schwalbe domina fiecare sector, fie ca ne referim la biciclete touring, city, sosea sau mtb-uri. Cauciucuirle lor se evidentiaza prin modul cum ruleaza, durabilitate, rezistenta la intepaturi si nu in ultimul rand, pentru numele alese.