GAERNE

Usori si confortabili, incaltaminte atat pentru ciclismul de sosea, mtb dar si triatlon

Imbracaminte

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

22 Cauta rezultate

De mai mult de 50 de ani compania GAERNE produce incaltaminte pentru ciclismul de sosea si mtb dar si pentru toti cei ce iubesc miscarea in aer liber. Fondata in 1962, brandul GAERNE este astazi, datorita raportului calitate pret foarte bune, una dintre cele mai intalnite marci de pantofi de ciclism din lume. De asemenea, compania si-a castigat un nume si prin fabricarea altor accesorii, cum ar fi sosete sau branturi. Totul a inceput in 1962 prin producerea manuala a modelelor de incaltaminte pentru sectorul outdoor. Apoi a intrat in motocross si intr-un final, in anii optzeci, atunci cand au aparut sistemele cu prindere la pedale, a ajuns si in sectorul produselor pentru ciclism.

Incaltamintea GAERNE – tehnologie si materiale atent alese
Pentru ca GAERNE va fi in continuare alegerea ta de baza, compania se concentreaza pe noi descoperiri si pe marirea gamei de produse. Tehnologii moderne, materiale atent selectionate si design futuristic, sunt toate combinate si dau nastere celor mai buni pantofi pentru ciclism, pantofi care iti sunt si tie disponibili.

GAERNE, incaltaminte sport fabricata in Veneto – calitate "Made in Italy"
Toti pantofii GAERNE sunt fabricati in Italia, in regiunea Veneto. Acest lucru se datoreaza faptului ca GAERNE este o afacere a familiei Gazzole, pornita de Ernesto Gazzola si dusa mai departe de copiii lui.
Foarte multi sportivi profesionisti si amatori se folosesc de experienta familiei Gazzola, experienta regasita in produsele GAERNE si care ofera si o promisiune de viitor.