Accesorii pentru casca

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

30 Cauta rezultate

Accesorii casti ciclism si componente

Bureti, acoperitoare, lumini si altele

Ar trebui sa va tratati cu mai mare grija casca de bicicleta, pentru a o mentine cat mai mult timp in conditii bune de utilizare. Buretii uzati, de exemplu, nu reprezinta un motiv sa nu mai folosesti casca. In schimb, puteti sa-I inlocuiti fara mari eforturi. Gama noastra de produse cuprinde accesorii si piese de schimb pentru castile de bicicleta ale celor mai multi producatori precum FOX, UVEX, ABUS, POC, MET, MAVIC, ALPINA, BELL, iXS, RUDY PROJECT si CASCO.

Huse casca – protectie maxima pe orice fel de vreme

WCei care pedaleaza chiar si pe vreme rea nu pot renunta la casca. De aceea, mai multi producatori, cum ar fi GORE, VAUDE si altii, au produs huse pentru casti, huse care ofera protectie suplimentara impotriva intemperiilor, atat pentru dumneavoastra si pentru casca. Datorita materialului folosit, vantul si ploaia efectiv nu pot patrunde in interior. Banda lor elastica permite purtarea lor pe o multitudine de casti diferite. Elementele reflexive si culorile vii va ajuta sa deveniti mai vizibili in trafic.

Bureti de schimb – un lucru mic si casca este ca noua

Utilizarea regulată si contactul cu transpiratia au tendinta de a uza in timp buretii din interior ai castii. Materialul devine fragil, nu mai indeparteaza umezeala si proprietatile anti-bacteriene se estompeaza. Producatorii precum GIRO, uvex, ABUS si nu numai, ofera de seturi de inlocuire. Acest lucru reprezinta o modalitate foarte buna de a imbunatati confortul si calitatile castii tale.

Lumini de schimb – pentru mai multa vizibilitate in trafic

Daca va deplasati cu bicicleta in conditii de iluminare slaba sau pe intuneric, stii cat de important este sa fii vizibil in traficul rutier. Prin urmare, unele casti sunt dotate cu lampi cu LED-uri integrate sau pot fi combinate cu o lampa pentru casca. La noi gasesti lampi de schimb potrivite pentru casca ta!/p>

Componente – viziere, barete, sisteme de prindere si altele

Gama noastra de produse include de asemenea, viziere de rezerva, barete de prindere sub barbie sau sisteme de prindere care va permit sa va inlocuiti cu usurinta elementele stricate ale castii. Oferim piese de schimb, printre altele, pentru branduri precum GIRO, RUDY PROJECT, BELL etc.


Daca nu esti sigur ca piesa dorita se potriveste cu cu casca ta, expertii nostri iti stau la dispozitie. Contactati-ne prin telefon sau e-mail!