• Sort by:
  • Additional filters less filters

19 Cauta rezultate

Casti copii

Casti pentru tinerii ciclisti


Casca nu este un accesoriu de care numai adultii sa tina seama. Tinerii ciclisti de asemenea trebuie sa poarte casca atunci cand pedaleaza. Noi va prezentam o gama larga de casti pentru copii. Ele prezinta modele, caracteristici si croieli speciale pentru copii si nevoile lor. In plus, expertii nostri vor fi bucurosi sa va ajute sa alegeti casca potrivita pentru copilul tau, fie ca este de varsta frageda sau adolescent.
Gama noastra de produse cuprinde casti pentru copii, cu modele vesele si preturi atragatoare. Gasesti diferite modele, in culori si marimi diverse, cu preturi accesibile, apartinand unor branduri binecunoscute cum ar fi ABUS, CASCO, UVEX si ALPINA.

La ce varsta ar trebui sa inceapa un copil sa poarte casca?

Daca vrei sa mergi cu copilul tau pe bicicleta, pe un scaun adecvat, trebuie sa te asiguri ca el poarta casca. De asemenea, copiii care merg sau se plimba cu bicicleta trebuie sa poarte casca. Casca este singura care te poate proteja in cazul unei cazaturi. Sanatatea copilului tau valoreaza cu siguranta mult mai mult decat o casca.

Ce casca este potrivita pentru copilul meu?

De multe ori copiilor nu le place sa poarte casca – mai ales atunci cand simt ca ceva le apasa pe cap sau le ingreuneaza miscarile. Acesta este motivul pentru care o casca trebuie sa fie comoda, usoara si sa aiba un design atragator care sa indemne copilul s-o poarte. Inafara sigurantei, designul, coloristica si croiala sunt caracteristici obligatorii. Importante este ca atunci cand achizitionezi o casca, sa dai ocazia copilului tau sa si-o aleaga singur. Astfel vor creste sanseca ca aceasta casca sa fie indragita de catre copil si purtata ori de cate ori iese sa pedaleze.

Ce marime ar trebui sa aiba o casca pentru copii?

Pentru a determina marimea corecta a unei casti, ai nevoie de un metru de croitorie. Masoara circumferinta capului chiar deasupra sprancenelor. Valoarea inregistrata (in cm) corespunde exact cu marimea castii. Pentru a nu achizitiona in fiecare an o noua casca si a o folosi cat mai mult timp, fiecare casca prezinta un reglaj care acopera mai multe marimi. Casca poate fi adaptata noilor marimi si astfel va fi folosita pe masura ce copilul tau creste, mai multe sezoane la rand.

Cum trebuie sa fie fixata pe cap o casca?

Casca trbuie sa stea fixa pe cap – sa nu se miste, sa nu alunece sau sa puna presiune pe anumite zone ale capului. Atunci cand este bine fixata, ea trebuie sa ramana pe pozitii in cazul unei cazaturi si sa ofera cat mai multa protectie. Curelele trebuie sa fie de asemenea fixe la gat si la urechi dar fara a deveni inconfortabile. Important este ca sistemul de reglare sa poata fi utilizat de catre copil de unul singur, pentru a stabili el pozitie in care se simte bine.

Cand trebuie inlocuita casca unui copil?

O cazatura poate cauza daune serioase unei casti. Nu fiecare problema este si vizibila. Crapaturile interioare vor duce la o protectie mai mica. In cazul unei noi cazaturi, casca nu va mai absorbi la fel de bine socul – siguranta nu mai este garantata. De aceea, dupa fiecare lovitura, casca trebuie inlocuita. Chiar daca o casca nu a fost implicata in accidente, ea ar trebui sa fie schimbata la intervale regulate. Razele UV, transpiratia si alti factori externi pot afecta calitatile castii. De aceea este bine sa o schimbati dupa cateva sezoane de utilizare.

Pentru siguranta in trafic, noi va oferim casti care indeplinesc anumite norme. In cazul in care nu sunteti sigur ce casca s-ar potrivi copilului dumneavoastra, expertii nostri vor fi bucurosi sa va ajute. Gama noastra de produse cuprinde casti frumoase la preturi atragatoare. Indiferent de varsta copilului, daca este la o varsta frageda sau deja adolescent, cu siguranta avem casca potrivita pentru el. In magazinul nostru gasiti casti ale unor branduri binecunoscute cum ar fi ABUS, CASCO, UVEX si ALPINA.