• Sort by:
  • Additional filters less filters

1 Cauta rezultate

Accesorii pentru ochelarii tai de MTB

Lentile de schimb, membrane de protectie si multe altele

Noi va oferim accesorii care sa se potriveasca perfect ochelarilor tai de MTB. Gama noastra de produse include accesorii pentru ochelarii 100%, FOX sau O‘NEAL. Daca nu esti sigur ce ti se potriveste, te rugam sa ne contactezi. Expertii nostri te vor ajuta cu bucurie!

Lentile de schimb pentru ochelarii de MTB

Acest subiect este unul destul de delicat. In permanent contact cu mizeria, noroi si praf, curatarea incorecta a lor si pastrarea lor langa alte obiecte dure, chei, telefon, toate acestea duc frecvent la zgariarea lentilelor. Din fericire unii producatori ofera lentile de schimb. Astfel vei putea inlocui aceste lentile si de ce nu, chiar sa-ti alegi unele diferite.

Membrane de protectie pentru ochelatii de MTB – claritate intr-o fractiune de secunda

Sa te opresti intr-o competitie de downhill pentru a-ti curata lentilele? Nu este o idee buna! Pentru astfel de momente exista membranele de protectie. Aceste straturi de plastic se prind de rama ochelarilor. Atunci cand sunt folositi numai aceasta membrana se murdareste, lentila nu. Avantajul? Daca ai nevoie de vizibilate maxima, efectiv tragi aceasta membrana iar lentila ramane curata din nou. Usor si la indemana. In general sunt seturi a cate 10 sau 20 de astfel de membrane.

Achizitioneaza chiar acum accesorii pentru ochelarii tai de MTB, branduri cunoscute cum ar fi 100%, FOX si O’NEAL!