• Sort by:
  • Additional filters less filters

125 Cauta rezultate

lanturi

Un lant bun asigura tranferul perfect al puterii catre roti


Lanturi pentru sapte, opt, noua, 10, 11 sau 12 viteze


Lantul transfera puterea de la angrenajul pedalier catre butucul rotii spate. Este contruit din otel si este format din zale independente care se muleaza perfect pe foaia angrenajului pedalier si pe coroanele pinionului - exista tipuri diferite de lanturi, in functie de numarul de viteze existent. Este important sa-ti alegi lungimea lantului potrivita, astfel incat sa nu fie nici prea larg dar nici prean strans.

Mai ales in cazul bicicletelor cu schimbator de viteze, lantul se uzeaza in timp. Atunci trebuie inlocuit pentru ca poate afecta pinionul si foile. Verificarea regulata a lantului te va ajuta sa-ti dai seama stadiul in care se afla si cand trebuie inlocuit. Puteti gasi o selectie de produse pentru verificarea lanturilor in categoria “Accesorii Bicicleta”.

Exista mai multe tipuri de lanturi in functie de calitatea lor, calitate de care depinde durata lor de viata. Pentru a monta noul lant, aveti nevoie de zale de legatura sau pini conectori, accesorii ce sosesc odata cu noul lant, dar care pot fi comandate si separat.