Zimtstern

Echipament modern pentru ciclism

Imbracaminte

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

1 Cauta rezultate

Zimtstern este un brand de echipament sportiv fondat de doi pasionati de snowboarding in anul 1995. Ceea ce a inceput ca o mica afacere, in timp s-a transformat intr-un brand stilistic influent care impresioneaza fanii din intreaga lume. In zilele noastre, Zimtstern stabileste standarde functionale si inovatoare atat in ceea ce priveste ecipamentele de schi, cat si in cele de bicicleta. Zimtstern se caracterizeaza prin spiritul si creativitatea inovativa a unei echipe tinere, dar care actionează si produce in mod responsabil. Compania acorda o mare importanta dezvoltarii echipamentului pentru ciclisti perseverenti si impresioneaza prin design-ul modern. Gama de produse a brandului elvetian, include tricouri, camasi cu maneca lunga, tricouri si jachete de ciclism, pantaloni scurti si  lungi. Desigur, colectia este adaptata la nevoile ambelor sexe, astfel incat hainele fabricate aici sunt perfecte atat pentru femeile cat si pentru barbatii care pun pret pe moda.

Echipament Zimtstern – Echipament de ciclism care te face sa te simti tanar    
Constientizarea calitatii si durabilitatea sunt cele doua obiective principale ale unei companii care a fost deja premiata de mai multe ori pentru activitatile sale si pentru conditiile de productie existente. Procesele de productie ale brandului Zimtstern sunt transparente. Compania isi fabrica produsele in conformitate cu cele mai inalte standarde. Cele mai stricte conditii de mediu din lume si directivele de sanatate ale industriei textile sunt puse în practică. Toate echipamentele de ciclism marca Zimtstern vin cu standardul de "bluesign" pentru ca indeplinesc cele mai inalte standarde de mediu si de sanatate de-a lungul procesului de producție. Zimtstern rezuma aceasta filozofie astfel: Atentie la ce purtati daca va pasa.  

Echipament performant marca Zimtstern – Echipamente dezvoltate creativ
Compania Zimtstern si-a facut cunoscuta prezenta inca de la infiintarea sa in 1995. De atunci, echipa de creatie si ciclistii parteneri, au dezvoltat echipamente functionale pentru toate cerinte ridicate ale clientilor. Indiferent daca sunt trasee montane sau alte trasee la fel de dificile: Zimtstern acorda o importanta deosebita design-ului de inalta performantă si de inalta calitate. Pantalonii de ciclism marca Zimtstern sunt confortabili si prezinta detalii practice precum buzunarele cu fermoare. Tricourile sunt realizate din bumbac 100%, iar în ceea ce priveste designul, compania Zimtstern ofera haine de ciclism, care sunt la fel de tinere si dinamice ca si cei care le poarta. Dimensiunile variază de la S la XL.