New Looxs

Gentute de calitate pentru biciclete

Accesorii-Bicicleta

  • Sort by:

0 Cauta rezultate

No products found!

Gentutele colorate pentru biciclete au devenit de mult o viziune comuna in junglele urbane din intreaga lume. Marca New Looxs ofera gentute de inalta calitate pentru drumurile zilnice si pentru petrecerea timpului liber. Fie ca mergeti la lucru, la supermarket sau intr-un un tur cu prietenii - gentutele New Loox pentru biciclete sunt un must-have!

De la pima masina de cusut la o companie internationala – Istoria companiei New Looxs
Totul a început în 1948, cand Wim Burger s-a asezat in fata masinii sale de cusut intr-un mic sopron din spatele casei din Wijchen, o mica localitate din apropierea orasului olandez Nijmegen. Lucrand cu grija el a realizat manual produse din piele, incluzand acoperitoare pentru tractoare, manusi si gentute pentru biciclete, sub numele de Burgers Lederwarenfabriek BV. Datorita atentiei la detalii si unui standard de inalta calitate, compania a crescut incredibil de rapid. In curand au fost necesare mai multe masini de cusut si mai mulți angajati. Din acel moment, accentul se pune clar pe gentutele pentru biciclete.

Gentute pentru cei care pedaleaza zilnic cu treburi sau de placere – noua gama New Looxs
Sub numele de New Looxs, compania olandeza ofera o gama imensa de genti pentru biciclete si accesorii, taote de calitate foarte inalta. Gentile sunt atat cosuri cat si genti de mana, ambele vandute chiar si in afara tarii. Cu ajutorul unor sisteme practice care permit atasarea lor rapid de biciclete, calitatii, expertizei profesionale si pasiunii pe care o pun in muca lor, brandul New Looxs dezvolta continuu modele noi si la moda, pentru utilizare zilnica sau ocazionala.

Calitate si inovatie – Filozofia brandului New Looxs
Cautarea continua de materiale mai performante, modele mai atragatoare si mai folositoare, duc catre o continua aparitie de noi gentute marca New Looxs. Valorile celui care a fondat compania, Wim Burger, conduc in continuare destinul brandului iar cuvintele cheie sunt: calitate, expertiza si pasiune. Astfel ca in adancul ei, compania va ramane mereu una de familie, astazi fiind condusa de cea de a treia generatie.

In gama noastra de produse vei gasi o selectie de gentute clasice, colorate si de sezon. Perfecte pentru noua ta plimbare cu bicicleta, fie ca este o mica iesire prin oras fie ca este vorba despre un tur mai lung ce sa va sfarsi la o cafea cu prietenii!