Löffler

Prima colectie de echipament Löffler : 1981

Imbracaminte

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

100 Cauta rezultate

Marca de echipament pentru ciclism Löffler produce haine pentru orice tip de vreme, haine care pun pe primul loc sportivul. Baza companiei Löffler se situeaza in Ried/Austria si s-a extins de-a lungul anilor incat acum indeplineste orice cerere din punct de vedere tehnologic. Aproape toate produsele lor sunt fabricate in Ried apoi fiind trimise pentru tratamentele ulterioare in Austria si Germania. Cand vine vorba despre echipmentul pentru ciclism, compania Löffler are niste standarde extrem de ridicate, astfel ca ciclistii nu au cum sa nu fie multumiti atunci cand folosesc aceste produse.

Prima colectie de ciclism:1981
Compania Löffler integreaza membrana GORE-TEX in produsele lor cum nimeni nu o mai face. Una dintre inventiile acestei firme este TRANSTEX, inventie care asigura marea functionalitate a hainelor de ciclism. Acest lucru ne confirma eforturile companiei de a aduce nou-ul in sport. Bineinteles ca si croiala si designul echipamentului Löffler a setat noi standarde. Produse cum ar fi tricourile de ciclism, jachetele soft shell, jachetele tehnice, pantalonii de bicicleta, vestele si multe altele, va vor convinge cu siguranta prin modul cum arata.
 
Echipament extrem de functional: atat pentru vara cat si pentru iarna  
Echipamentul de vara si iarna al firmei Löffler, ofera tuturor ciclistilor, cei de mtb, sosea sau cei care fac plimbari lungi in natura, tot ceea ce au nevoie in materie de echipament - de la imbracaminte tehnica pana la accesorii. In functie de cerinte, echipamentul de ciclism iti poate regla temperatura corpului, te ajuta sa te usuci, este elastic, are elemente reflectorizante, se muleaza perfect si multe altele. te vei simti bine atunci cand vei purta un echipament marca Löffler