Fi´zi:k

Componente versatile pentru ciclistii amatori si profesionisti

Componente-bicicleta

  • Sort by:

4 Cauta rezultate

Brand-ul Fi’zi:k a aparut cu un cuvant hotarator in sectorul ciclismului de performanta inca din anul 1996. Compania a fost fondata ca o subsidiara a SELLE ROYAL si s-a remarcat ca si un dezvoltator de sei pentru bicicleta, componente si pantofi de ciclism. Fi’zi:k reprezinta transcrierea fonetica a termenului “physic” si se refera la conditia fizica a corpului omenesc.

Gama de produse Fi’zi:k’s include diverse componente care realizeaza conexiunea directa dintre ciclist si bicicleta: seile si ghidolinele sunt gandite in asa fel incat sa indeplineasca cele mai inalte standarde in competitii si probe de contratimp. In orice caz, Fi’zi:k ofera produsele perfecte chiar si pentru ciclistii amatori care isi doresc sa opreasca acele cronometrului mai repede.

Fi’zi:k – brand-ul ciclismului de sosea si mtb-ului, atat pentru femei cat si pentru barbati
Brandul itallian Fi’zi:k doreste ca produsele sale, cum ar fi seile, sa se potriveasca perfect ciclistului. Studiile de anatomie si cele ale miscarii stau la baza fabricarii. Seile Fi’zi:k pentru femei si barbati sunt regasite in triathlon, ciclism de sosea si MTB. Acest fabricantnimpresioneaza mai ales prin modul cum sunt gandite, greutate si forme. De exemplu, elementele Wing Flex by Fi’zi:k, ofera libertatea atat de mult dorita atunci cand pedalezi. Tehnologia WING FLEX reprezinta un adevarat scut care se misca odata cu tine in sus si in jos atunci cand pedalezi. Acest fapt iti confera o libertate completa si eficienta.

Chiar daca aceasta companie se focuseaza pe dezvoltarea seilor, exista si alte produse disponibile la Fi’zi:k. Ghidolinele si mansoanele se remarca prin robustete si materiale folosite si se regasesc in gama de produse ale acestui brand.