Challenge

Cauciucuri lucrate manual, calitate italiana

Componente-bicicleta

  • Sort by:

1 Cauta rezultate

Inca din 1985 compania Challenge a fabricat cauciucuri pentru biciclete de diferite forme, culori, marimi si modele. Numele Challenge sugereaza exact pentru ce sunt gandite aceste cauciucuri: Ca si ciclist, te confrunti cu noi provocari in fiecare zi. Si exact pentru asa ceva au fost create cauciucurile Challenge – sa te ajute in aceste aventuri. Fie ca nereferim la trasee inguste de cross-country sau la rapidele curse de sosea: Challenge iti ofera exact compozitia de care ai nevoie de fiecare data.

Cauciucuri pentru ciclocros marca Challenge: pastreaza contactul cu solul
Compania italiana se bazeaza foarte mult pe faptul ca majoritatea cauciucurilor sale au fost dezvoltate in colaborare cu ciclisti profesionisti de ciclocros. Multe dintre modelele cross sau trekking Open Tubular sunt fabricate din aceleasi materiale si cu aceleasi proceduri ca si modelele tubular. Procedura fabricarii acestora nu implica o coasere totala ca la cauciucurile tubulare. Rezulta o buza care ajuta la prinderea cauciucului de janta si care seamana cu cea a cauciucurilor tip clincher. Impreuna cu o camera de latex, cauciucurile Open Tubular ofera aceeasi calitate de rulare ca si cele tubulare. Aderenta perfecta, confort si rezintenta redusa de rulare.

Pregatit pentru orice cursa – impreuna cu cauciucurile marca Challenge
Cauciucurile pentru bicicletetele de curse de sosea sunt de asemenea extrem de populare: Ele nu se remarca numai prin modul cum ruleaza dar si prin rezistenta redusa la rulare. Transferul fortei este foarte bun iar aceste caracteristici transforma cauciucurile Challenge intr-unele extrem de eficiente.