Atlantic

Pentru curatarea profesionala a bicicletei

Accesorii-Bicicleta

Cu ATLANTIC, curatarea bicicletei devine mai usoara
Produsele ATLANTIC se regasesc printre cele mai populare produse pentru ingrijirea bicicletei. Generatii intregi de ciclisti si ateliere mecanice si-au pus bazele in produsele ATLANTIC. Compania este rezultatul fuziunii dintre Atlantic-Oel Hamburg GmbH, fondata in 1922 si Mineralölwerk GmbH & Co. KG, fondata in 1897. Incepand cu anul 2002, activitatile s-au desfasurat cu succes sub numele de companie ATLANTIC Mineralölwerk GmbH.

Curatare, mentenanta si multe altele – gama de produse ATLANTIC
Gama de produse ATLANTIC ofera mai mult de 30 de produse diferite pentru curatare, intretinere si ungere. Exista cel putin un produs pentru aproape toate domeniile existente. Indiferent daca ne referim la solutii pentru cauciuc, detergenti, degresanti, carpe speciale sau spray-uri pentru lant: gama este vasta si se gasesc tot felul de produse care sa-ti intretina mai bine si mai mult bicicleta. Numai uleiurile si materiile prime de calitate sunt procesate si rafinate intr-un produs marca ATLANTIC.

Produse de calitate – made in Germany
In ceea ce priveste dezvoltarea produselor, ATLANTIC se bazeaza pe calitatea produsa in Germania. Cu toate acestea, nu este doar propriul lor laborator de cercetare ci si o echipă de specialisti care contribuie la "rețeta succesului" ATLANTIC. De asemenea, este deosebit de important ca dezvoltatorii sa faca schimb de informatii in mod continuu cu ciclistii amatori si profesionisti: deoarece numai prin comunicarea permanenta cu utilizatorii este posibil sa se creeze produse performante si functionale. Prin urmare, ATLANTIC va continua sa se bazeze pe cerintele comunitatii de ciclisti, pentru ca este singura modalitate de a le oferi produse deosebit de performante.

Experienta aduce beneficii
Prin tenacitate, avantaj tehnic si peste 90 de ani de experienta in dezvoltarea si fabricarea produselor de ingrijire a bicicletelor, Atlantic Mineralölwerk este o companie pozitionata foarte bine. Acestea sunt aspecte importante care ofera pe viitor fialitatea produselor, implicit siguranta consumatorului.