Trelock
Accesoriile Trelock iti protejeaza bicicleta de hoti

Compania Trelock are o traditie indelungata in fabricarea accesoriilor de bicicleta si a componentelor din segmentul securitatii, electronicii si mecanicii. Ciclisti din lumea intreaga beneficiaza de expertiza acestui brand, expertiza castigata intr-o istorie de aproape 150 de ani. Produse cu o calitate incredibila si cu o fiabilitate iesita din comun au decis acest succes al companiei si au atras clienti dar si parteneri din intreaga lume.

Accesoriile Trelock iti protejeaza bicicleta de hoti
Mai ales in ultimii 10 ani, compania Trelock, implicandu-se foarte mult in dezvoltarea produselor inovative, a contribuit in mod semnificativ la modelarea pietei ciclismului cu ajutorul produselor sale pentri biciclete. Saltul inainte in dezvoltare, de la mecanica la electronica, software-uri pentru biciclete si optica componentelor, a ajutat compania Trelock din Germania sa castige o reputatie foarte buna in randul ciclistilor. Produsele pe care Trelock GmbH le dezvoltă si le produce la sediul central din Münster, Germania, vor face ca orice hot să renunte. Trelock produce incuietori pentru biciclete, pe lant lanț, incuietori pliabile, cu cablu spiralat si incuietori de cadru, dintr-un otel special, care este extrem de rezistent la taieri si loviri.

Luminile pentru bicicleta marca Trelock – bucura-te de ultimele tehnologii
Un alt domeniu legat de securitate este cel al luminilor bicicletelor. Luminile pentru biciclete marca Trelock sunt produse care vor lumina viata unui ciclist. Compania ofera lumini de biciclete incepand de la cele cu baterii pana la cele cu dinamometru, precum si lanterne optionale cu baterie sau dinamometru pentru ciclism sau pentru orice tip de miscare in aer liber. Fiind aproape de ceea ce se intampla pe piata de biciclete, compania ofera produse de li, hobby și sport și stabilește standarde importante cu puterea extraordinară de inovare. O echipă calificată și eficientă realizează cele mai noi tehnologii în centrul modern de inovare al Trelock din Germania.