•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

Stan's NoTubes
KITUL TUBELESS MARCA STAN PENTRU CAUCIUCURI STANDARD

Compania Stan’s NoTubes din Big Flats, New York, a spus Stop penelor de cauciuc. Kitul tubeless, transforma rotile si cauciucurile clasice intr-unele tubeless, cat ai clipi din ochi. Solutia de introdus in cauciuc marca Stan poate fi gasita si separat la fel ca si orice alt accesoriu ce face parte din kitul standard. Aceasta solutie acopera imediat si permanent taieturi alecauciucului de pana la 6mm lungime. Poate fi folosita atat la cauciucuri tubeless cat si la cele standard si dureaza aproximativ 7 luni.

Datorita unui aditiv special antiinghet,aceasta solutie poate fi folosita pana la temperaturi de -30°C..

Un mare avantaj al acestui kit il reprezinta faptul ca deja existenta combinatie janta/cauciuc, poate fi folosita in continuare. Chiar daca sistemul tubleless a castigat o mare popularitate in ultimii ani, multi ciclisti nu-si permit sa cumpere componente separate pentru a trece la roti tubeless. Pentru acestia, kitul Stan No Tubes reprezinta o alternativa atractiva.
 
Avantajele sistemelor tubeless sunt in general cunoscute. Greutatea mai mica a rotilor datorata elminarii camerelor, da o agilitatea mai mare si implicit o accelerare si o viteza mai mare. Solutia introdusa in cauciuc are proprietatea de a vulcaniza imediat gaurelele mici, acest lucru marind rezistenta la penetrare a cauciucului si permitandu-ne sa folosim cauciucuri mai usoare si mai subtiri. Asamblarea este usoara ca si conceptul si efectiv nu dureaza decat foarte putin timp.
 
Kitul Stan’s NoTubes ofera seturi speciale de 24’, 26” si 29” atat pentru freeride cat si pentru Cross-Country si All-Mountain.

Increderea in produsele Stan’s NoTubes a fost onorata cu premiul Interbike la categoria “Best Brand Value to Customer” in 2014.

Stan’s NoTubes este alternativa perfecta pentru vanatorii de oferte bune, pentru cei pragmatici si mai ales pentru toti cei ce apreciaza avantajul sistemelor tubeless.