Sixpack

Sixpack iti ofera absolut orice ai nevoie pentru bicicleta

Componente-bicicleta

  • Sort by:

1 Cauta rezultate

Sixpack este un porducator german de componente pentru toate tipurile de sporturi Gravity, inclusiv dirt jump, freeride si downhill. Sixpack a fost fondat in 2007 si repede si-a capatat un renume in lumea freestyle-ului prin culoare si neconformism. Componentele sunt produse in-house si nu impresioneaza doar prin felul cum arata sau prin calitate, dar si prin raportul excelent calitate-pret.

Gama de produse Sixpack a crescut considerabil de-a lungul timpului si ofera pasionatilor de dirt si downhill o paleta imensa de alegeri. De la ghidoane, la pipe si mansoane, de la pedale la tije de sa, poti gasi aproape orice iti doresti si in orice culoare doresti. Ce bicicleta n-ar arata mai bine cu cateva pete de culoare? Ce bicicleta n-ar arata mai bine in culori atragatoare? Componentele Sixpack iti transforma bicicleta in ceva extrem de captivant si te va reprezenta exact asa cum esti.

Sportivii Sixpack sunt implicati in dezvoltarea acestor componente, pentru a se asigura ca nu doar profesionistii se vor bucura de calitatea produselor acestui brand ci si amatorii sau sportivii incepatori vor ajunge rapid posesorii componentelor colorate.

Materiale la moda precum magneziul, titaniul sau aluminiul CNC, ofera cel mai bun raport rezistenta/greutate - cele doua puncte importante in Gravity. Pe de alta parte, aceste tipuri de sporturi, pot fi realizate doar daca ai o bicicleta agila, usoara, usor de controlat in timpul zborului. Faptul ca aceste piese sunt extrem de rezistente, dau o siguranta deplina sportivilor ce le folosesc. Experienta indelungata in domeniu si feedback-ul venit de la sportivi, asigura o imbunatatire permanenta a calitatii produselor Sixpack.

Componentele atragatoare si de supercalitate de la Sixpack, iti ofera pe deplin posibilitatea sa te faci remarcat! Chiar daca vorbim de dirt bike, freeride sau downhill: dragostea fata de sporturile Gravity se regaseste in fiecare produs!