•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

Shimano
Dezvoltat de Ciclisti pentru Ciclisti

U CONTEAZA VREMEA – SHIMANO S-A GANDIT LA TOATE: SOARE, PLOAIE, VANT SI ZAPADA. Brandul SHIMANO dezvolta produse high-tech pentru ciclisti. Echipamentele si incaltamintea lor ofera confort, eleganta si siguranta indiferent in ce te aventurezi zilnic.

Abordarea strategica a lui SHIMANO pentru proiectare si dezvoltare nu este altceva decat un secret comercial. Timp de aproape 100 de ani, a fost vorba despre dezvoltarea de componente care functioneaza impreuna fara probleme. Astfel, sistemele dispar, lasandu-te sa te gandesti exclusiv la pedalat. Pentru iesirile din toamna si iarna, SHIMANO a dezvoltat conceptul Shimano Fusion care imbunatateste confortul, puterea si placerea de a calatori pe vreme rece. Conceptul nu este potrivit numai pentru profesionisti ci pentru fiecare ciclist in parte. Fiecare moment. Fiecare zi.

Traseele agresive necesita o combinatie echilibrata de protectie, stabilitate si flexibilitate. Asta este exact ceea ce ofera M088. Pantofii M088 au fost conceputi exclusiv pentru ROSE si sunt dotati cu tehnologia Torbal Shimano pentru o placere maxima. Torbal - o talpa intermediara torsionala care permite miscari naturale in timpul coborarii.

TORBAL (echilibrul torsional) imbunatateste echilibrul si controlul, mentinand partea din spate a pantofului flexibila si maximizand eficienta pedalarii din zona in care se prinde de pedala. Acest lucru imbunatateste interactiunea dintre ciclist, pedala si miscarile pedalei.

Tehnologie discreta de reflectie pentru o vizibilitate sporita in conditii scazute de iluminare. Elementele de reflectie pozitionate in mod impecabil devin imediat vizibile in fascicul farurilor unui automobil. Astfel, colectia SHIMANO Transit va ofera siguranta suplimentara in traficul rutier.