Rotor

tehnologii creative pentru un ciclism mai eficient

Componente-bicicleta

  • Sort by:

0 Cauta rezultate

No products found!

Depasiti punctul mort cu ajutorul foilor Q-Ring si INpower - componentele ROTOR  

ROTOR s-a nascut din viziunea celor doi prieteni spanioli pasionati de biciclete Pablo Carrasco si Ignacio Estellés, care si-au propus sa depaseasca punctul mort din rotirea pedalelor, deci a imbunatati performanta si astfel, sa revolutioneze tehnica de pedalaj. Chiar daca existase deja angrenajul eliptic BioPace de la Shimano, care nu s-a putut impune pe piață pana in 1993, cei doi prieteni au ales o alta abordare cu Q-Rings. Puterea maxima, tractiunea imbunatatita, acceleratia perfecta si un plus la ritmul de pedalare au reprezentat moto-ul ROTOR. Dupa dezvoltare, componentele au fost intotdeauna produse intr-un atelier CNC pentru a menține legatura stransa cu procesul de fabricare si pentru a se alinia propriului standard de inalta precizie. Cu toate acestea, ROTOR nu este cunoscut doar pentru foile inovative Q-Rings. Senzorii integrati de masurare a puterii de la INpower pe una sau pe ambele fete ofera date precise si tehnologie wireless pentru bicicletele de sosea, ciclocros si MTB pentru ca ciclistul sa devena mai puternic, mai rapid si mai eficient. Echipe si sportivi din ciclism, triatlon, ciclism montan, ciclocros si velodrom folosesc cu incredere componentele ROTOR.
 
Acceleratie si tractiune mai rapide – atunci cand aveti nevoie cel mai mult.
 
Astazi, compania spaniola Rotor Technology Components SL detine toate drepturile de marca ROTOR Bike Components. Atat din necesitate cat si din inspiratie, echipa de dezvoltare a inginerului aeronautic si in acelasi timp si avocat s-a dedicat inovatiilor radicale, astfel incat componentele sofisticate mrca ROTOR, cum ar fi Q-Rings oval, angrenaje pedaliere, butuci pedalieri si lanturi, totul pentru eficienta sporita atunci cand pedalezi. Foile din otel inoxidabilsau din aliaje de aluminiu de cea inalta calitate, sunt folosite de catre ciclistii de top, triatlonisti si sportivi din lumea MTB-ului din intreaga lume - fie ca vorbim despre foi Q-Rings ovale sau rotunde, fie ca ne referim la angrenaje un o singura foaie, cu doua sau chiar cu trei. In afara angrenajelor proprii, ROTOR ofera si angrenaje care se potrivesc cu foile celorlalti prodicatori Shimano, SRAM, Race Face, Hawk, Raptor etc. Lupta acestui brand este impotriva greutatii, instabilitatii si rezistentei la vant precum si compatibilitatea cu celelalte angrenaje aerodinamice, formand un adevarat tot. Acelasi lucru se poate spune si angrenajele aero si usoare din aliaje de aluminiu forjat, prelucrate CNC, care se potrivesc tuturor sistemelor standard de crankset si casete. In special in lumea ciclismului de sosea si a triatlonului, angrenajul Rotor Trinity aduce un raport remarcabil de rigiditate-greutate.

Compatibilitate mare cu orice tip de biciclete, indiferent de varsta si marca  

ROTOR utilizeaza conceptul de design al UBB (Universal Bottom Brackets) pentru toate angrenajele lor pentru a le face compatibile cu toate tipurile de butuci pedalieri, angrenaje si cadre. Acest lucru permite sa poti monta un angrenaj ROTOR pe aproape orice bicicleta, indiferent de tipul butucului interior. O gamă larga de butuci pedalieri, cum ar fi rulmentii BSA, ITA, BB si cei pressfit de la BB30, si pana la BB386 EVO sau Pressfit 30, pot fi adaptati conceptului UBB pentru instalarea acestui angrenaj usor din aluminiu. Seria de componente UNO cu tehnologie hidraulica pentru utilizarea pe sosea, triatlon și cyiclocros a fost dezvoltata in colaborare cu Magura si producatorul de lantuir KMC. ROTOR dezvolta noi concepte pentru Ciclcismul de sosea, Triatlon, Fixie / Velodrom, Maraton, Enduro / DH si Ciclocros, care imbunatatesc drumul oamenilor din intreaga lume. Acesta este doar inceputul…