Reverse

componente de inalta calitate pentru MTB Gravity

Componente-bicicleta

REZISTENTELE PIESE MARCA REVERSE SE SIMT CA ACASA DOAR PE TRASEE
Marca Reverse Components ofera o gama larga de piese de bicicleta pentru toate disciplinele, de la Cross Country la Downhill, dar cu un accent pe Gravity. Impinsi de dorinta de a fabrica componente deosebit de fiabile, angajatii acestei companii situate in Padurea Neagra, isi gasesc inspiratia in propria pasiune pentru MTB.

Aceste componente nu doar ca te vor face sa te simti bine pe bicicleta dar sunt foarte importante si datorita sigurantei oferite, implicit asupra sanatatii ciclistului, ciclist care este de obicei suspus unui stres continuu dar tipic probelor de freeride, dirt si downhill. Toate ghidoanele si pipele Reverse sunt supuse unor teste deosebit de dure pentru a face fata cu brio standardelor EFB MTB-G (gravity), inca de la stadiul de prototip. Timp de peste 10 ani, brandul Reverse si-a testat produsele atat in competitii cat si in laboratoare. Pentru a primi un feed back imediat, Reverse Components lucreaza in stransa legatura cu Echipa de Uzina, formata din sportivi profesionisiti de talie nationala si internationala.

Cu game de produse ce cuprind jante, pipe, cuvete, mansoane, sei, tije de sa, placi angrenaj, ghidaje de lant si angrenaje, dar si ghidoane si pedale, Revers iti ofera cam toate piesele de care ai nevoie atunci cand practici MTB-ul.

Pentru ca o bicicleta de Gravity nu are nevoie sa fie neagra, foarte multi ciclisti si-au pictat bicicletele in functie de dorinte si gust. Reverse ofera toate componentele sale in culori dierite, lucru care iti va permite tie, riderului, sa iti configurezi bicicleta exact asa cum doresti.

Inca de la inceput, brandul Reverse Components s-a mentinut in prim planul scenei pieselor de bicicleta. Ca si afacere de familie care efectiv a crescut pe traseele de bicicleta, Reverse iti ofera componente moderne dar care au si o istorie in spate; in plus sunt rezistente, frumoase si facute de oameni care iubesc ciclismul.