P.A.C.

Smart and chic - accessory pentru cap marca P.A.C.

Imbracaminte

  • Sort by:

0 Cauta rezultate

No products found!

Cel mai bine se simt in natura. Frig sau caldura, raze UV sau transpiratie - toti acesti factori perturbatori nu-i vor deranja pe cei ce folosesc produsele P.A.C., companie producatoare de echipament functional, de ultima generatie.

Compania P.A.C. produce si contribuie la dezvoltarea produselor textile de peste 20 de ani. Datorita acestor multi ani de experienta, aceasta afacere de familie di Schweinfurt, Germania, a capatat o reputatie extrem de buna iar produsele lor, oricum de super-calitate, sunt mereu imbunatatite.

In functie de aria de utilizare, echipamentele sunt confectionate din materiale diferite. materialul clasic este fabricat din microfibra 100% pentru a fi usor si moale. Transpiratia este repede eliminata in exterior. Aceasta caracteristica se datoreaza aerului care circula usor din interior in exterior, in plus, ele protejand pielea capului si a gaturlui de razele UV si de vant. Echipamentele cu protectie UV+ sunt special concepute pentru zilele calduroase de vara si ofera o protectie ridicata impotriva razelor UV. Compania a evitat in permanenta utilizarea de materiale non-ecologice cum ar fi poliesterul, elastanul sau Lycra. Echipamentele confectionate in intregime din lana de oaie australiana sunt alegerea perfecta pentru cea mai buna termoreglare, in plus senzatia pielii la atingerea acestui material este una deosebit de placuta. Pentru conditii de vreme mai rece, P.A.C. ofera si echipament cu polar.  

Datorita lipsei cusaturilor, aceste accsorii pot fi purtate in diferite moduri, lucru care le face confortabile si versatile. Chiar daca sunt folosite ca si esarfe, bandane sau caciulite, produsele P.A.C. fac fata cu usurinta oricarei alegeri si se potrivesc perfect cu spiritul de aventura in aer liber. Croiala speciala le da si elasticitatea deosebita de care dau dovada, acest lucru prevenind si deteriorarea prematura.
 
Fiecare articol este tratat antibacterial, procedeul fiind numit SILVERPLUS, acesta indepartand bacteriile si mirosurile neplacute intr-un mod care sa contravina normelor de protectie a mediului.

Echipamentele P.A.C., reprezinta alegerea perfecta atunci cand ai chef de aventura - fie vara fie iarna.