•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

O'Neal
Motocross-ul intalneste ciclismul montan

San Fernando Valley. Los Angeles. La mijlocul anilor saizeci, Jim O'Neal si prietenii lui au fost entuziasti piloti de motocross (MX) bucurandu-se de asemenea de fiorul si viteza ciclismului cross country. In scopul de a face biciclete de sosea sa se poata descurca si pe teren accidentat, Jim a început crearea de piese noi si modificari la cele vechi - devenind astfel un pionier in relativ noua scena MX. In 1970, el si-a transformat hobby-ul in carieră si a pus bazele propriei companii de accesorii pentru motocross. Fiii lui Jim - Jim Jr. si Keith - au continuat acelasi spirit de pionierat in domeniul de bicicletelor de munte în anii '80. Intrebarea pe care Jim O'Neal a formulat-o inca de la inceput, motiveaza in continuare compania si astazi: Cum se poate merge mai bine pe teren accidentat? La O'Neal, această intrebare este repetata mereu, cu o mare de pasiune si entuziasm. 
 
Echipamentul perfect pentru downhill, freeride si trasee accidentate
Angrenajul ales corect face traseele dificile sa para distractive. Ce parere ai despre pantalonii scurti pentru biciclete, fabricati dintr-un material non-abraziv si cu uscare rapida? Sau un tricou de downhill din material respirabil si care absoarbe transpiratia? Cotierele fac parte in mod natural din aceste tricouri. Mai ales atunci cand va aflati in bataia soarelui este important sa nu transpirati excesiv: de aceea O'Neal ofera casti fuul-face, proectii de genunchi si coate si manusi cu degete care ofera o buna ventilatie. Protectiile de pantaloni sunt confortabil de purtat. Ele combina un bazon moale si protectii rezistente in cazul accidentelor prin cadere.  
 
Functionalitatea si design-ul merg mana in mana la O'Neal
La O'Neal, se lucreaza in stransa colaborare cu sportivii, cum ar fi Emma McFerran sau Jakub Vencl, iar tehnologia este combinata cu materialele practice, tinandu-se mereu cont de principiile cheie. De aceea, principiul de baza este: Depasirea limitelor si asigurarea placerii de echitatie prin atentia la detalii. Si frumusetea are o mare importanta aici: Piesele produse de O'Neal sunt foarte variate. Va lasa pur si simplu sa alegeti dumneavoastra modelul si designul preferat.