MET

casti pentru ciclism, sigure si de calitate

Imbracaminte

  • Sort by:

0 Cauta rezultate

No products found!

O casca protejeaza pe oricine in cazul unui impact, iar in zilele noastre nici nu ne putem imagina o cursa de bicicleta fara casti. Modalitatea prin care o casca este gandita si produsa, contribuie semnificativ la siguranta purtatorului. Compania MET si-a dorit mereu sa fie cu un pas inainte si sa ofere lucruri de calitate.

MET cycling - casti pentru ciclism, sigure si de calitate
Inima acestei companii se situeaza in Alpii Italiei. In micutul dar frumosul oras Talamona, una dintre cei mai importanti producatori de casti, la nivel mondial, pun un accent deosebit pe siguranta. Cu inovatii peste inovatii, Compania MET a devenit in timp un partener de incredere pentru toate tipurile de ciclisti. In plus, acest brand, se concentreaza si pe un alt aspect asupra careia industria aceasta este atenta: cu grija, eficienta si continuitate in dezvoltarea produselor, aceasta companie isi asuma si si responsabilitatea mediului inconjurator.

Met si competitiile de ciclism - grija de mediul inconjurator
Ce ar fi ca in viitor sa existe curse de ciclism fara un mediu primitor? Un mediu in care ciclistii se pot bucura de frumusetea si complexitatea unui peisaj, a naturii? Producatorul MET se angajeaza sa influenteze in mod negativ natura pe cat mai putin posibil. In acest scop, MET ofera diferite modele de casti, care combina preturi competitive, produse si servicii, fara a neglija satisfactia ciclistilor ".