We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

Lezyne
DESIGN LA SUPERLATIV

Fostul triatlet Micki Kozuschek, cel care si-a facut un nume si prin asocierea cu marca Truvativ, s-a reintors in industria de biciclete in 2007 dupa doi ani de absenta si si-a fondat o linie de accesorii numita Lezyne, o linie inegalabila: calitate si design. Dar nu numai aparitia acestei marci arata talentul creativ al lui Micki, ci si designul produsului. O echipa de ingineri si designeri condusa de Micki Kozuschek asigura o calitate consistenta tuturor produselor Lezyne. In Taichung, Taiwan, ei au totul sub control, de la productie pana la calitatea si functionalitatea componentelor.

We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

Lezyne a construit computerul Super GPS cu o memorie mare,de pana la 400 de ore de inregistrare direct de pe bicicleta, cu date GPS. Deci, aveti posibilitatea sa salvati si calatorii mai lungi, fara a fi nevoie sa le transferati imediat pe computer. Analiza ulterioara a lezyne.com face ca datele sa fie compilate grafic cu o prezentare a turului pe Google Maps. In comparatie cu computerul Macro GPS, Super GPS dispune de un altimetru barometric cu indicator de panta si un senzor de acceleratie. In plus, pe langa GPS poate primi si semnale prin satelitii GLONASS, ceea ce poate imbunatati receptia sau precizia determinarii locatiei. In plus fata de interfata Bluetooth Smart, sistemul Super GPS dispune de tehnologia ANT + si prin urmare, poate fi integrat in sistemele electronice de schimbare Di2 si eTap. La fel ca si fratii sai mai mici, sistemul Super GPS se evidentiaza prin capacitatea de a fi asociat cu un telefon inteligent si pentru navigarea turn-by-turn rezultata, prin introducerea facila a destinatiei chiar si in miscare, precum si pentru posibilitatea de urmarire live de catre prieteni sau familie.