•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

KETTENWIXE duraglide
Ulei pentru lantul bicicletelor

Inca de la fondarea sa in 2010, compania KETTENWIXE duraglide a urmarit sa ofere ciclismului un ulei pentru lant de inalta calitate, pentru utilizare in conditii de vreme neprietenoasa sau pe distante lungi. Lubrifierea pe termen lung este o caracteristica importanta a companiei din Lahnstein. Pentru a obtine cel mai bun efect de lubrifiere posibil, produsele lor sunt proiectate astfel incat substantele active ale uleiului sa ramana in interiorul lantului si sa fie distribuite continuu prin rotirea lui. Din 2014 exista si un spray Kettenwixe disponibil, separat de uleiul clasic din bidon cu pipeta. Datorita unui mic tub, pulverizarea este precisa pe toate partile mobile ale bicicletei.

Uzura minima, nivel scazut de acumulare de murdarie, protectie activa impotriva ruginei
KETTENWIXE promite sa minimizeze uzura suprafetelor interioare ale lantului, suprafete care sunt supuse unor tensiuni deosebit de ridicate, printr-o rezistenta ridicata la presiune a uleiului. In plus, uleiul de lant Kettenwixe acumuleaza foarte putina mizerie, deoarece substantele active sunt rezistente la spalare, ceea ce asigura ca uleiul nu devine nici vascos, nici lipicios. O protectie activa impotriva coroziunii si una dintre caracteristicile adeseori mentionate de companie KETTENWIXE.

Testat in condiții reale: Calitatea KETTENWIXE duraglide
Kettenwixe acorda o importanta deosebita dezvoltarii si testarii produselor sale nu in laborator, ci in conditii reale. Potrivit companiei, "pilotii de testare sunt cele mai bune masini de testare" pentru a furniza noi date si cifre importante, in toate conditiile meteorologice posibile, pentru dezvoltarea produselor sale.