KED

Imbracaminte

  • Sort by:

0 Cauta rezultate

No products found!

In caz de urgenta, detaliile mici pot face adesea diferenta dintre leziuni minore si unele severe chiar cu sechelele ulterioare. Prin urmare, marca KED doreste sa-si asume responsabilitatea si sa controleze in detaliu procesul de fabricare al produselor lor, fie ca sunt pentru biciclisti, ciclisti si schiori - de la inginerie, la prelucrarea materialelor plastice si pana la asamblarea finala.

Made in Germany
Pentru brandul KED, calitatea si competenta sunt de la sine intelese odata ce Germania este locul de desfasurare al activitatii companiei. Fiind o afacere independenta, de familie, a carei activitate se desfasoara pe teren propriu in Freiberg / Neckar, obiectivul se rezuma prin "Made in Germany". Astfel, ei sunt capabili sa garanteze si sa pastreze promisiunea de a oferi cea mai buna calitate, prin controlul tuturor proceselor operaționale.

Controlul calitatii
Toate castile KED sunt dezvoltate si produse in cele mai moderne conditii, in fabrici de peste 10 000 m² - de la primul pana la ultimul pas al executiei.

Garantia durabilitatii si a sigurantei
Prin achizitionarea de materiale din Germania sau din tarile invecinate, KED garanteaza că produsele lor sunt durabile, la a caror fabricare nu au fost folosite substante periculoase. Materialele si colorantii utilizati sunt supusi unor teste constante care depasesc cu mult standardele de testare.

Descopera castile de super calitate KED, in magazinul online ROSE!