ISM

Sei high-end cu forma ergonomica

Shop bike saddles from ISM

Ideea s-a nascut pe bicicleta
Inventatorul seilor ISM a petrecut foarte multe ore pe bicicleta. In urma unei iesiri soldate cu dureri in 1997, ciclistul si inotatorul din Tampa, Florida, a inceput sa dezvolte seai care sa previna durerile si ranile si sa fie adaptate cerintelor ciclistului. Astfel s-a nascut aceasta idee.

Presiune mai mica datorita designului anatomic
Diferenta intre o sa obisnuita si seile ISM se vad imediat. Aceste sei sunt gandite si fabricate in SUA si au o forma speciala. Orice ciclist stie ca saua reprezinta cea mai intima zona de legatura dintre ciclist si bicicleta. Seile alese gresit pot provoca dureri de spate, tensiuni musculare si zone dureroase. Forma speciala a seii ISM cu acea adancitura interesanta, impresioneaza prin faptul ca presiunea pe nervi si artere este mult scazuta.

Sei high-tech care te ajuta sa castigi probe de Ironman si sa obtii medalii Olimpice
Confortul mare si durabilitatea seilor ISM vorbeste de la sine. Atat barbatii cat si femeile apreciaza forma anatomica si se bucura de confortul oferit pe distante lungi – fie ca vorbim despre ciclismul pe sosea sau MTB. Seile confortabile cu gel sunt la randul lor extrem de cautate in ciclismul profesionist.