ION

Design interesant, croiala functionala – echipament si protectii marca ION

Shop protectors and clothing from ION

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

21 Cauta rezultate

Brandul ION a avut bazele in pasiunea pentru sporturile acvatice ceea ce se poate observa cu usurinta urmarind felul cum arata echipamentele de ciclism. Caracteristici interesante luate din surfing cum ar fi inchiderile buzunarelor si inserctiile din neopren dezvaluie originea ideilor. In plus, detalii cum ar fi buzunarul destinat telefonului mobil, un buzunat destinat actelor sau a servetelului special pentru sters lentilele ochelarilor s-au dovedit detalii foarte apreciate in randul ciclistilor.

Echipament si protectii marca ION - echipament functional dar si elegant
In ciuda faptului ca designul echipamentelor se inspira din surfing, produsele ION se evidentiaza prin funtionalitate si a croielii protectiilor, calitati care transforma produsele ION intr-unele foarte cautate in lumea mtb-ului, trail-ului si downhil-ului.

Atunci cand fabricam protectiile, manusile sau pantalonii pentru ciclism, atentia nu se indreapta numai spre croiala si catre libertatea de miscare ci si catre modul cum este lucrat si calitate. Un tratamentul special previne mirosurile neplacute prin functia sa anti-miros.

Colectia de echipamente ION entuziasmeaza fanii ciclismului din intreaga lume prin designul sau progresiv. Colectia ION, constand din echipament functional pentru ciclism, mansi si protectii devine din ce in ce mai populara. Aceste produse se adreseaza celor care acorda o atenție deosebita stilului si calitatii - indiferent daca ne referim la downhill, all-mountain sau doar plimbari prin parc. Materialele si croielile folosite sunt adaptate la "utilizarea" respectiva.