F100

Intretinerea bicicletei

Accesorii-Bicicleta

Inca din anul 1975, F100 ajuta bicicletele sa scape de scartaieli si murdarie, prin produselor sale de ingrijire, calitate premium. Brandul F100, marca a Companiei Dr. O.K. Wack Chemie, este specializat in produse de ingrijire a bicicletelor supuse unui stres major. Compania ofera o gama larga de diferiti agenti de curatare, lubrifianti, spray-uri de impermeabilizare si multe altele - indiferent daca vorbim despre biciclete de sosea, electrice, de trekking sau de biciclete de teren.

O bicicleta perfect întretinuta nu se dovedeste un lucru avantajos numai pentru ciclistii profesionisti ci si pentru cei amatori, care de asemenea, vor aprecia investitia in buna functionare a bicicletei. Acest lucru nu face altceva decat sa creasca increderea ciclistului in materialul folosit, sa creasca eficienta inaintarii si mai ales durabilitatea bicicletei. In general cei care merg constant pe bicicleta, stiu despre acest lucru, insa, cu toate acestea, ei pot sa-si inbunatateasca in continuare modul in care sa-si ingrijeasca partenerul de trafic si sa foloseasca in mod corespunzator produsele de ingrijire.

F100 si-a stabilit reputația printr-o gama echilibrată si foarte mare de produse, precum si prin cercetare si inovare in ceea ce priveste produsele sale high-tech. Produsul de ingrijire utilizat probabil cel mai mult este uleiul de lant - iar acest lucru nu este fara motiv, deoarece ajuta la reducerea frecarii implicit la reducerea uzurii. Un lant bine lubrifiat si curat, asigura o functionare lina precum si o excelenta protectie impotriva coroziunii si uzurii atunci cand ne deplasam prin noroi sau ploaie. Acest lucru creste in mod semnificativ durata de viata a unui lant.

Capacitatea excelenta de a lubrifia si proprietatile adezive ale uleiului de lanț F100 ofera o protectie suplimentara asigurand in acelasi timp, costuri mai mici de intretinere. In plus, uleiul poate fi de asemenea folosit pentru a lubrifia suspensia fata, amortizorul spate sau alte mecanisme din cadrul bicicletei.