ergotec

Componente de biciclete avansate și confortabile din 2009

Componente-bicicleta

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

98 Cauta rezultate

Pozitia corecta de pedalat: componentele ergotec
Compania ergotec a fost infiintata in orasul Wickede in North-Rhine Westphalia in 1918. Din 1998, compania a fost condusa de Willi Humpert in a patra generatie. De la inceput, compania s-a concentrat pe dezvoltarea si productia de piese si accesorii pentru biciclete, cum ar fi ghidoane, pipe si mansoane. De-a lungul multor ani, dezvoltatorul a devenit un partener important al industriei de biciclete. Humpert a devenit popular mai ales ca furnizor de piese pentru biciclete.

Componentele ergotec ofera mai mult confort
ergotec ofera piese fiabile pentru biciclete, cum ar fi pedale, mansoane si ghidoane, pipe sau tije de sa. Produsele ergotec se remarca datorita ergonomiei deosebite si confortului deosebit. De exemplu, mansoanele ergotec, au o suprafata anti-alunecare, cauciucata si structurata, care ofera o fixare ferma pe ghidon. Aderenta corecta poate fi un aspect decisiv pentru confort. Cu toate acestea, calitatea, inaltimea si forma ghidonului joaca de asemenea un rol important. Ghidoanele ergotec sunt proiectate pentru a oferi o buna pozitie de pedalare. Pentru a obține pozitia de pedalare dorita, ergotec ofera diferite produse: ghidon pentru ATB-uri si MTB-uri, ghidoane trekking, precum si ghidoane aero, suporturi pentru ceasuri si lumini si bureti de schimb pentru ghidoanele de contratimp.

Accesorii ergotec pentru ghidon pentru o pozitie confortabila

Sa ajungi sa ai pozitia corecta - aceasta este scopul ergotec. Pentru a se realiza acest lucru, multi factori trebuie sa fie indepliniti: inafara de pozitia de pedalat este vorba si de stil, de pozitia seii, pozitia ghidonului si ghidonul in sine care trebuie luate în considerare. Gama de produse ergotec este completata de diferite modele de pipe si sisteme de prindere cu inaltimi de prindere diferite. Unghiul, greutatea si materialul produselor ergotec sunt proiectate pentru a beneficia de un ciclism confortabil. Acest producator ofera combinatia potrivita de rezultate stiintifice, calitate a produselor si confort.