Continental

cauciucuri de cea mai inalta calitate pentru un pedalat perfect

Componente-bicicleta

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

64 Cauta rezultate

Compania Continental dezvolta si produce anvelope pentru biciclete de peste 100 de ani. Producatorul de anvelope Continental se remarca in industria aceasta prin fabricarea camerelor pentru biciclete, anvelopelor si benzilor pentru jante, atat pentru MTB-uri, biciclete de agrement, biciclete de competitie, trekking si multe altele. Compania pune un accent deosebit ca dezvoltarea si productia sa fie realizata in Germania.

Accesorii Continental - cauciucuri de incredere pentru biciclete
Compania de cauciucuri pentru biciclete Continental a fost infiintata in 1871 ca o corporatie in Hanovra. Continental a inceput sa fabrice produse din cauciuc moale, tesături din cauciuc si anvelope solide pentru vagoane si biciclete. Apoi s-a dezvoltat intr-o companie internationala care ofera ciclistilor produse cu un grad ridicat de eficienta. Cu experiența anvelopelor pneumatice germane, Continental produce astazi camere pentru biciclete, anvelope si accesorii.

Cauciucuri Continental - in stransa cooperare cu ciclistii
In propriul centru de dezvoltare din Korbach, inginerii Continental continua sa dezvolte noi tehnologii. Cauciucurile Continental pentru biciclete sunt cunoscute pentru eficienta ridicata si calitate. Fie ca sunt anvelope pentru mtb-uri, biciclete de sosea, pentru bicicletele de oras / trekking sau ciclocros. Gama de produse a acestei companii este foarte diversa. De exemplu, anvelopele pliabile, pot fi aranjate intr-un spațiu mic. Dacă doriti sa aveti aderenta, tractiune si siguranta oricand, chiar si atunci cand pedalati offroad cu MTB-ul, anvelopele Continental sunt alegerea potrivita pentru dvs. Nu numai aspectul este impresionant la cauciucurile Continental ci si randamentul este ridicat. Ciclistii de sosea sau cei ce prefera traseele offroad vor gasi mereu anvelopele potrivite la Continental.