•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

citec – Rotile viitorului
Roti inovative pentru diferite arii de utilizare: made in Germany

1988, Belinul de Vest - Compania Carbotec este fondata si incepe se vanda modele de roti cu franare pe disc pentru competitii. Restul este doar istorie. Timp de 25 de ani, brandul care s-a redenumit citec, a dezvoltat si produs roti pentru amatori si profesionisti, ciclisti de hobby, touring sau iubitori ai MTB-ului.

citec - Tehnologia rotilor moderne
Rotile influenteaza foarte mult comportamentul unei biciclete. Marimea, spitele, echiparea…toate reprezinta factori extrem de importanti pentru obtinerea unui rulaj perfect. citec a dezvoltat diferite sisteme care te ajuta “sa storci” totul de la bicicleta ta. Sistemul Power Block cu o connexiune speciala intre spita si butuc, reprezinta caracteristica speciala a marcii citec. Conceptul jantei concave, ofera o roata usoara si rigida. Impletitura spitelor, numita Equal Tension, ofera de doua ori mai multe spite pe partea tensionata a pinionului, pentru a echilibra fortele.
 
citec - Calitate si Durabilitate
citec nu s-a oprit niciodata din cercetare si dezvoltare si nu se va opri nici in viitor. Noi tehnologii, noi teste si noi rezultate. Pentru a te convinge de calitatea produselor sale, compania iti ofera o garantie de 5 ani. O dovada a calitatii.