•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

CASCO
producatorul Europei in materie de casti

Specialistul in castile pentru ciclism
Din momentul aparitiei companiei in 1989, o companie de familie, acest brand si-a propus sa produca ochelari si casti pentru ciclism de inalta calitate si cu design interesant - o filozofie de succes pana acum: CASCO este in continuare printre cei ce domina aceasta lume. Inafara de detaliile pe care le-am spus, CASCO se concentreaza pe siguranta, confort si calitate.

Casti versatile pentru competitii si sprint
Cu mult timp si implicare, CASCO a pus la punct cateva solutii care fac castile de ciclism sigure, confortabile si flexibile in acelasi timp. Pentru acest lucru, nu este de ajuns ca o casca sa fie doar confortabila si sigura, dar trebuie de asemenea sa aiba o ventilatie buna. CASCO inca impune trendul in lume prin modelul CASCO WARP aparuta in 2004 - o casca extrem de aerodinamica gandita pentru probele de contratimp.

Casti special gandite pentru sporturile de anduranta ca triatlonul si ciclismul de sosea
Inca din 2009/2010, CASCO s-a concentrat pe dezvoltarea castilor pentru sporturile de anduranta, asa cum sunt triatlonul si ciclismul de sosea. Pentru acestea, CASCO ofera modele prin care se poate obtine o aerodinamica ridicata, care conduce atletii de top la performante incredibile.

"Made in Europe"
CASCO a dorit mereu sa-si fabrice produsele in Europa. Astfel, CASCO si-a impus sa imbunatateasca permanent calitatea produselor sale si sa ofere conditii ideale de munca angajatilor. CASCO de asemenea sustine sportul de masa dar si pe cel de performanta. Multi sportivi de top au folosit produsele CASCO la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale si Europene si multe alte competitii de iarna, din ciclism sau echitatie.