•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

Sisteme de franare pentru biciclete marca Avid
frane pentru biciclete, detalii fine, impact mare

Compania americana Avid ofera frane pentru biciclete de o calitate excelenta. Fabricantul de jante si frane pe disc s-a specializat mai alesin piese pentu MTB iar gama de frane pe care o ofera, nu se poate sa nu multumesca orice client. Compania foloseste doar materiale de absoluta incredere, pentru a ajuta ciclistii sa beneficieze de siguranta maxima. Franele pe disc Avid sunt in special recomandate MTB-urilor, pentru ca aici se intalnesc cele mai grele situatii, situatii in care franezi la maxim iar conditiile sunt dificile.

Avid ofera cu succes produse de certa calitate
Cu Avid te afli in siguranta: motivul este nu numai ca Avid este recunoscut pentru gama imensa de frane dar si pentru ca produce si componente. Fie ca esti in cautare de manete de frana, distantierelor, lichid de frana sau kit-uri pentru repararea franelor, totdeauna iubitorii de offroad vor gasi aici tot ceea ce au nevoie. Cei care au apreciat mereu accesoriile Avid, au fost cei care prefera traseele offroad.

Avid in ciclism – frane pe disc cu precizie de neimaginat
In 2004 companiile Avid si SRAM au fuzionat si de atunci totul a inflorit. Dupa munca asidua pentru a imbunatati franarea hidraulica pe disc, s-a ajuns la tehnologia Taperbore, ajustarea prin punct, tehnologia Power Reserve Energy si la pierderea zero a lichidului.