ASSOS

Echipament de ciclism pentru antrenamente si competitii

Imbracaminte

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

87 Cauta rezultate

Compania elvetiana ASSOS produce echipament de ciclism de inalta calitate. Competenta este o traditie la ASSOS: Compania si-a folosit experienta si pasiunea in dezvoltarea echipamentului de ciclism premium si cu linii anatomice, mai mult de 35 ani. Gama ASSOS include pantaloni scurti si lungi pentru ciclism, bluze, tricouri, veste si jachete, combinezoane si tot felul de accesorii, atat pentru femei cat si pentru barbati. In plus fata de gama de echipament pentru ciclism, ASSOS are si produse de ingrijire corporala cum ar fi creme hidratante sau geluri de bazon, pentru protectie. Cuvantul ASSOS provine din greaca veche si inseamna "As". "Made by ASSOS" este o garantie a calitatii echipamentului de ciclism. Sediul central ASSOS este situat in San Pietro di Stabio in Elvetia, aici hotarandu-se caracteristicile oricarul produs ASSOS.

Echipament de ciclism pentru barbati si femei
ASSOS ofera echipament de inainta calitate ciclistilor cu pretentii iar aici intra si categoria pantalonilor mulati de ciclism. Pentru ca aici croiala este cu adevarat importanta, ASSOS va dovedeste ca acesti pantaloni sunt pe masura asteptarilor voastre. Pentru profesionisti, ASSOS are de asemenea o gama foarte larga de produse. Chiar daca esti in cautare de pantaloni scurti cu sau fara bretele sau o simpla bluza pentru antrenamente uzuale, competitii sau distante lungi: la ASSOS ai de unde alege fie ca esti barbat fie ca esti femeie. In ceea ce priveste particularitatile corpului fiecaruia dintre noi, ASSOS a gasit solutia perfecta.

Echipament pentru ciclism ASSOS – atat practic cat si atent lucrat
Cu o asa istorie, compania ASSOS isi imbunatateste continuu arta producerii echipamentului de ciclism. Sloganul "Made by ASSOS" este impleentat in orice laborator si birou din sanul companiei. Orice produs ASSOS este comercializat doar prin ASSOS, compania elvetiana. Designul ergonomic al produselor asigura confort extrem de ridicat. In plus, echipamentul este fabricat din tesaturi usoare dar care isi pastreaza calitatile de termoreglare, indiferent de ce produse veti folosi.