RUDY PROJECT

Ochelari si casti fabricati in Italia

Imbracaminte

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

14 Cauta rezultate

RUDY PROJECT – Da! Acesti ochelari si casti sunt fantastici, nu numai in soare dar si in ceea ce priveste tehnologia si designul
Ochelari si casti special ganditi pentru ciclisti. RUDY PROJECT a inceput acest proiect in 1985 prin fondatorul sau, entuziastul designer Rudy Barbazza. 
Ochelari 100 % Made in Italy 
Pentru a satisface imensa cerere din lumea ciclismului, RUDY PROJECT nu a facut compromisuri in design, siguranta si ergonomie.

Design bine gandit cu influente specifice brandului 
Exista un farmec inconfundabil al designului italian in ce priveste ochelarii de ciclism, iar din acest punct de vedere produsele PROIECTUL RUDY sunt exceptionale. Fiecare element individual combina progresul tehnologic cu designul. Tehnologia si designul se regasesc peste tot la acest brand

Materiale de cea mai inalta calitate pentru ochii tai 
Atenta selectie a materialelor folosite garanteaza durabilitatea produselor. Plasticul de cea mai buna calitate ofera siguranta, fiabilitate produselor RUDY PROJECT si le face partenerii ideali atunci cand pedalezi.
Extra confort ci caracteristici fabuloase 
Greutate redusa si rame ajustabile la nas si la urechi. Ochelarii RUDY PROJECT pot fi reglati extrem de usor si ofera un grad ridicat de confort. Lentilele sunt de asemenea extrem de atent lucrate si din cele mai bune materiale. Astfel, ochii sunt protejati de lumina puternica si de alti egenti externi. Fiecare pereche de ochelari are si o cutie speciala si practica si lentile de schimb. Ochelarii RUDY PROJECT se potrivesc perfect si cu lentilele de vedere.