Zipp

Aunci cand conteza orice secunda....

Componente-bicicleta

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

2 Cauta rezultate

In Martie 1988, a inceput povestea de succes a celui care a pus bazele dezvoltarii rotilor Zipp – o companie care acum este bine cunoscuta in intreaga lume. Compania a fost fondata in America si a atras privirile tuturor inca de la start. Acum, gama lor de produse include multe tipuri de roti de cea mai inalta calitate, ghidoane, pipe, cauciucuri si tije de sa. Incepand cu 2007, compania apartine de grupul SRAM LLC enterprise.

Rotile Zipp – calitate pana la cel mai mic detaliu 
Principiile de baza ale brandului Zipp, sunt pe cat de simple pe atat de performante, lucru care se resimte in calitatea produselor sale. De la design la marketing – performanta maxima, excelenta calitate a meterialului si componentelor, design inovativ si tehnologiile utile joaca un rol important. Atentia la detalii te face sa fii sigur ca rotile Zipp nu au nimic de reprosat atunci cand vine vorba despre aerodinamica si performante.

Roti High-tech – gandite sa ajungi pe podium  
De la Ironman la Tour de France – rotile Zipp pot fi vazute oriunde. Descopera selectia noastra de roti de cea mai inalta calitate, pentru aerodinamica maxima! In plus, oferim si cauciucuri si accesorii, cum ar fi extensii de valva si camere.