ziener

Calitate si traditie Bavareza inca din 1946

Imbracaminte

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

58 Cauta rezultate

Urca in ierarhia ciclismului! Manusile si echipamentele ziener au grija de tine atunci cand petreci multe ore in natura. Nu a fost niciodata atat de confortabil sa pedalezi atat de multe ore. Compania Franz Ziener GmbH & Co. KG este situata chiar la poalele muntilor in Upper-Bavaria Oberammergau si in mod traditional produce echipamente de schi si de ciclism.

Bucurati-va de un mers lin pe bicicleta – cu echipamentele functionale marca ziener
La ziener se merge pe principiul ca imbracamintea trebuie sa fie confortabila si potrivita pentru fiecare activitate in parte si sa arate in felul urmator: materiale care sa permita aerului sa circule, materiale flexibile. Buzunare integrate si tricouri foarte usoare, pantaloni pentru ciclism cu bazoane SpeedX care nu permit transpiratie sa te deranjeze si o croiala cat mai precisa a echipamentelor pentru a permite ciclistului sa execute miscari cat mai naturale. Produse extrem de practice: jachetele pliabile impermeabile, care sfideaza vantul si vremea rea, fiind in acelasi timp si extrem de compacte.

Manusi cu o calitate ridicata si caracteristici ce favorizeaza atat ciclistii de touring cat si pe cei de sosea sau mtb
Manusile pentru ciclism marca ziener se remarca prin croiala si confort. Datorita unui strat subtire de silicon antialunecare, priza pe ghidon este deosebit de solida. In plus, materialul absorbant de pe degetul mare, efectiv te scapa de transpiratie atunci cand te stergi pe fata cu el. Materialele folosite sunt rezistente si te asigura ca vei avea o calatorie linistita atunci cand le folosesti. In gama de produse ziener poti gasi si manusi cu functie touch – adica va puteti folosi telefonul fara sa fie nevoie sa va scoateti manusile.