Xtreme

totul pentru bicicleta

Accesorii-Bicicleta

XTREME OFERA O GAMA IMENSA DE COMPONENTE SI SCULE PENTRU BICICLETA
Aceasta gama include componente atat pentru bicicletele de sosea, ATB-uri si MTB-uri. Poti gasi aproape otice ai avea vreodata nevoie pentru o bicicleta, de la jante, butuci fata si spate, saboti si frane, pedale, pipe, ghidoane, mansoane, portbagaje, tije de sa, componente pentru ciclocomputere si pentru lumini, aparatori pentru lant si roti, dar si strangatoare de roti, ghidoline, sunerii pentru biciclete, suporturi de biciclete si altele.

In plus, xtreme, produce scule pentru bicicleta, necesare pentru a se putea intretine bicicleta corespunzator, pentru ca aceasta sa functioneze ireprosabil. Incepand de la standuri de reparat bicicleta, pompe de toate marimile, scule pentru lant, pompe pentru suspensii, truse de scule, chei dinamometrice, cabluri si leviere, chei hexagonale sau prese pentru demontarea angrenajului, prese de lant, zale rapide, chei de spite si pentru pedale, practic orice. De asemenea, pentru curatarea bicicletei, xtreme va ofera mai multe tipuri de perii si bureti speciali.

Pentru a va depozita bicicleta, puteti opta intre rastele de agatat pe perete sau pe tavan. Aceste sisteme istete, va ajuta sa salvati spatiu. Exista de asemenea gentute pentru transportul obiectelor, gentute care pot fi prinse la sa, la cadru sau pentru portbagaj. Bidoanele si suporturile pentru bidon marca xtreme sunt extrem de practice si folositoare. la fel si trusele de scule portabile, care te pot scoate din necaz. Datorita dimensiunii reduse, ele pot fi carate cu usurinta in timpul iesirilor. Manometrele xtreme sunt de asemenea extrem de folositoare ajutandu-te sa stii nivelul presiunii din cauciucuri.