Xenofit

Drink it …Feel it. Xenofit offers you a large selection of sports nutrition. Whether in everyday life, on holiday or in competition – find the right product for you.

Accesorii-Bicicleta

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

6 Cauta rezultate

Xenofit GMBH este o subsidiara a companiei farmaceutice Verla-Pharm, situata in Tutzing langa Lacul Starnberg. Inca din 1988 Verla-Pharm si-a folosit experienta dobandita in domeniul nutrientilor, vitaminelor, carbohidratilor si proteinelor pentru a dezvolta produsele Xenofit. O gama larga de produse a luat nastere in ultimii 30 de ani, gama care sa mareste constant. Foarte multi sportivi amatori si profesionisti folosesc cu incredere produsele Xenofit.

Xenofit – expertul in nutritia sportiva si suplimente alimentare
Gama de produse Xenofit cuprinde: bauturi de consumat inainte dar si in timpul exercitiilor fizice. Geluri energizante si batoane, atat pentru antrenamente si competitii cat si pentru perioade de dieta. Produsele Xenofit se pot gasi intr-o multime de arome. Geluri mentolate cu adaos de cafeina, surprinzator de racoroase. In plus, aceasta companie produce si bidoane dar si suporturi de bidoane pentru a se asigura ca bautura iti va fi mereu la indemana. Datorita transparentei bidoanelor, vei sti mereu cata bautura mai ai la dispozitie. Crema Xenofit din extract de cerb este un accesoriu important pentru ciclisti, alergatori, alpinisti. Crema previne iritatiile, astfel ca activitatile sportive sunt mult mai placute.