VDO

Ceasuri pentru bicicleta – Ceasuri pentru masurarea performantei

Accesorii-Bicicleta

  • Sort by:

4 Cauta rezultate

Ceasurile pentru bicicleta marca VDO reprezinta dispozitivele high-tech ale ciclismului modern. Tehnologia de ultima generatie este un standard pentru VDO. Indiferent unde va plimbati sau unde doriti sa mergeti, puteti sa va bazati intotdeauna pe un calcul precis al traseului. Ceasurile pentru bicicleta pot face mult mai mult decat sa masoare sau sa va afiseze viteza si sa va arate timpul. De asemenea, iubitorii de ciclism pot vedea distanta parcursa si kilometri totali. Greutatea acestor aparate este extrem de scazuta, datele sunt usor de salvat si informatiile usor accesibile. Dispozitivele VDO sunt computere moderne, de buzunar, disponibile ca modele cu fir si fara fir. In plus, VDO ofera dispozitive GPS si calculatoare de biciclete cu masurarea ritmului cardiac si altitudinii, in functie de nevoile dvs. si de destinatia dorita. Caracteristicile, echipamentul și accesoriile variaza in functie de modelul VDO pe care il alegeti si acopera intregul spectru de posibilităti tehnologice.

Computerele pentru bicicleta marca VDO
Computerele VDO sunt produse de ultima generatie. Gadgeturile mici si la indemana ofera multe caracteristici atractive pasionatilor de ciclism care doresc sa obtina informatii despre iesirile lor. Ce vrei sa stii? Cadenta, viteza medie a zilei sau chiar a intregului an, distanta zilei respective, caloriile arse, timpul? Acestea si alte valori sunt afisate pe ecranul ceasului in timpul calatoriei. Aria de utilizare este imensa, indiferent daca preferati downhill-ul, orasul sau plimbarile lungi: ceasurile VDO sunt potrivite pentru toate ramurile ciclismului.

Computerele pentru bicicleta marca VDO – aparatura high – tech pentru ciclistul modern
Ceasurile pentru ciclism marca VDO impresioneaza printr-un aspect curat, deoarece nu exista cabluri inutile pe ghidon. In schimb, acesta ofera transmisie digitala wireless. Desigur, dispozitivele VDO pentru bicicleta sunt disponibile si in versiunea cu fir. Aceste modele vin cu o transmisie standard de date - sub forma unei conexiuni directe. Instalarea computerelor VDO cu fir este ușoara, chiar daca dureaza un pic mai mult timp. Cei care folosesc bicicleta pentru a se deplasa zilnic sau care doresc sa faca un tur de weekend impreuna cu familia lor sunt perfect echipati cu aceste ceasuri mici si usor de folosit, puse la dispozitia voastra de catre expertul VDO.