•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

VAUDE

VAUDE offers functional and innovative products for mountaineers and cyclists. Being a sustainable outdoor supplier, VAUDE makes a contribution to a livable world in which people of tomorrow can enjoy nature with a clear conscience as well. The family-owned company sets environmental and social standards worldwide. VAUDE (pronounced [fau'de]) stands for environmentally friendly products from fair production. At the company headquarters in Tettnang, southern Germany, the company employs around 500 people.

VAUDE
echipament pentru ciclism, genti si incaltaminte

Descopera o mare varietate de echipament de calitate pentru ciclism. Totul a inceput in 1974, atunci cand Albrecht von Dewitz a fondat compania VAUDE. Numele VAUDE a derivad din initialele fondatorului sau. Astazi, VAUDE Sport GmbH & Co KG care are aproape 500 de angajati in sediul central din Tettnang, Germania, se poate mandri cu o istorie frumoasa. Fabricantul de echipament sportiv montan si echipament pentru ciclism, se poate mandri deja cu un renume foarte bun printre revistele de specialitate, castigand de-a lungul timpului multe premii si teste, toate acestea subliniind potentialul brandului, designul, functionalitatea si faptul ca in procesul de fabricare cei de la Vaude sunt foarte atenti la mediul inconjurator.

VAUDE - un pionier al calitatii
Atentia la mediul inconjurator, calitatea si randamentul reprezinta punctele de care se tine cont aici. Aceasta afacere de familie, este un pionier in dezvoltarea unor produse moderne, respectand in acelasi timp norme de respect fata de mediul inconjurator. Tinta lor nu este doar de a utiliza produse eco, de a renunta la folosirea daunatorului PFC (fluorocarbon) si a respecta natura si oamenii, dar si de a deveni cel mai apreciat producator European in ceea ce priveste echipamentul outdoor. Ca in cazul oricarui nume puternic din lumea echipamentelor montane si pentru ciclism, o mare parte dintre produsele sale sunt conforme Green Shape Standard pentru valoare adaugata din punct de vedere ecologic, al materialelor sigure si procesului de productie ce nu dauneaza mediului inconjurator. Ca membru in Fair Wear Foundation, VAUDE isi plateste echitabil toti angajatii si asigura conditii de lucru sigure si corecte.

VAUDE - echipament, genti si accesorii pentru ciclism
VAUDE este un brand ce se concenteaza pe sporturile montane dar in acelasi timp ofera o gama imensa de produse pentru ciclism. Pe langa echipamentele rezistente la umezeala, VAUDE are in gama genti pentru biciclete, rucsacuri, pantofi pentru ciclism si echipament pentru plimbari, utilizare zilnica, atat pe sosea cat si pentru MTB-uri si touring. Descopera intreaga varietate de produse si convinge-te singur de inalta calitate a acestui producator german de echipamente outdoor!