uvex
expertul German in casti pentru biciclete si ochelari

Casti confortabile si ochelari la moda fabricati in Germania - pentru familia ce detine acest brand, cu sediul in Fürth, totul se rezuma la siguranta si sanatatea ta, atunci cand practici sport sau iti petreci timpul liber. Totul a inceput in 1926.  

Un pionier in siguranta pe bicicleta 
Pentru a se respecta cele mai inalte niveluri de calitate, castile si ochelarii sunt fabricati in Germania si Europa.De-a lungul anilor, uvex a oferit o gama larga de produse pentru ciclisti. Atat pentru sosea, mtb sau touring, castile uvex au fost mereu apreciate, mai ales acolo unde protectia trebuia sa indeplineasca cele mai inalte standarde tehnologice.

Casti si ochelari pentru toate ariile de utilizare
Castile uvex sunt disponibile atat pentru adulti cat si pentru copii. Aria lor de utilizare este foarte diversificata, la fel cum le este si designul. Fie ca vrei casti pentru sosea, mtb sau doar pentru a pedala prin oras - uvex iti ofera solutia corecta pentru fiecare calatorie.

Siguranta si design modern 
Castile si ochelarii uvex se pot gasi in foarte multe culori. Este foarte simplu. Trebuie doar sa-ti alegi casca preferata si sa pleci cu ea pusa pe cap. Important: exista de asemenea si casti special colorate pentru doamne.  

Un obiectiv clar: sa indeplineasca si chiar sa depaseasca toate asteptarile
Produsele uvex nu doar ca indeplinesc standardele ba chiar le si depasesc. Siguranta, functionalitate si robustete. In plus fata de testele interne, aceste produse sunt testate si de institutiile specializate (TÜV). Absorbtia socurilor, puterea cu care se pot strange curelele si modul cum se aseaza pe cap - uvex isi atinge obiectivele doar atunci cand toate detaliile sunt perfecte. In cazul ochelarilor, protectia UV, felul cum se transmite lumina prin lentile, felul cum reactioneaza lentila la lumina si rezistenta lentilei la lovituri sunt teste facute cu foarte mare atentie. Nu este de mirare ca brandul uvex se traduce prin "exclus raze ultraviolete" - adica, protectie ridicata impotriva razelor ultraviolete atunci cand se face sport in aer liber.