tubolito

Super-light bike tubes that exceed your expectations for durability and weight tuning

Componente-bicicleta

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

12 Cauta rezultate

Noua generatie de camera pentru bicicleta fabricate din elastomer high-tech
Cei doi ingineri austrieci Christian Lembach si Akos Kertesz au avut ideea de a revolutiona piata camerelor pentru bicicleta folosind tehnologii din microfonia telefoanelor mobile. Ca si ciclisti pasionati, cei doi fondatori ai brandului Tubolito au experimentat neajunsul utilizarii camerelor clasice, grele si masive, care cantareau pana la 40% din greutatea cauciucului. Folosind un nou proces de productie, ei au putut transfera usorul plastic gasit in microfoanele telefoanelor smart catre camerele de bicicleta. Testele au demonstrat reusita acestei teorii, noile camere reusind sa incapa cu usurinta in orice buzunar, oricat de mic ar fi acesta.

O reala alternativa la sistemele tubeless
Tanara companie Tubolito din Austria s-a specializat exclusiv in fabricarea acestor camere ultra-usoare. In functie de marimea lor, camerele Tubolito sunt cu pana la 80% mai usoare decat camerele conventionale de aceeasi marime. In prima faza, pionierii din Austria s-au focusat pe dezvoltarea de camere robuste si usoare pentru mountain bike-uri, cu scop de a inlocui clasicele camere din cauciuc sau chiar si sistemele tubeless cu lichid antipana. Tehnologia regasita in elastomerul Tubos nu numai ca reduce riscul de explozie dar s-a dovedit deosebit de performanta si in cazul rularii cu presiune foarte mica in cauciucuri. Spre deosebire de sistemele de pana acum, schimbare camerelor Tubo se face extrem de usor.

Imbunatateste-ti performantele pe sosea
Usoarele camerele Tubo nu sunt disponibile numai pentru mtb-uri, fat bike-url si biciclete electrice ci si pentru biciclete de sosea. Aceste camere ofera performante ridicate, nu numai datorita greutatii reduse ci si frecarii mai mici care exista intre ele si cauciuc, pentru ca acest elastomer se muleaza perfect pe cacuciuc. Atunci cand va faceti bagajele veti observa ca acest produs nu se va simti deloc. Poti chiar indeparta valva modelului S-Tubo sau xea a modelului pentru sosea pentru a economisi spatiu. In curand vor aparea alte modele si alte dimensiuni….