Troy Lee Designs

Eleganta datorita modelelor unice – imbracaminte freestyle by Troy Lee Designs

Imbracaminte

  • Sort by:

0 Cauta rezultate

No products found!

La finalul anilor 70, Troy Lee – omul din spatele acestui imperiu – a inceput sa decoreze castile de motociclism ale prietenilor sai dar si ale altor motociclisti, cu modele atragatoare. In timp ce propria sa cariera din motociclism incepea sa prinda forme, castile si echipamentele Troy Lee au devenit curand extrem de cautate, lucru care l-a transformat pe acest personaj intr-un designer full-time.

Datorita stilului lor distinctiv si manoperei de inalta calitate, produsele Troy Lee Designs au devenit o parte esentială a ciclismului montan. Indiferent daca este vorba despre manusi, echipament pentru downhill, casti streetwear sau casti full-face de cea mai buna calitate din carbon - fiecare produs este conceput cu dragoste si expertiza, realizat din materiale de inalti calitate si plin de detalii care va vor ajuta sa iesiti in evidenta in lumea Gravity.

Datorită prezentei de durata alaturi de diferite tipuri de sport, echipa de designeri Troy Lee au foarte multa experienta cu privire la cerintele exacte ale produselor. Toate disciplinele despre care am discutat beneficiaza de acest know-how, ceea ce inseamna ca solutiile din motocross sunt de asemenea integrate si in produsele MTB.

Manusile cu degete sunt fabricate din mai multe straturi, sunt extrem de rezistente si se potrivesc perfect pe mana, protejand-o in caz de accident. In plus au strat aderent pentru un control perfect al bicicletei. Castile au de asemenea caracteristici interesante si sunt foarte rezistente. Cu o gama de produse de la cele care dispun de o captuseală din material antimicrobian care elimina umezeala, la cele cu componente de titan care reduc greutatea si pana la casti full-face, cu o tehnologie a carcasei de carbon inspirata de tehnologia aerospatiala - produsele Troy Lee Designs ofera intotdeauna tehnologii de ultima generatie.

Calitatea intalneste eleganta – aceste caracteristici definesc produsele noastre.