Time

Produse High-tech – pedale pentru profesionisti

Componente-bicicleta

  • Sort by:

7 Cauta rezultate

Compania TIME este extrem de populara printre ciclisti. Produsele lor, cum ar fi pedalele si placutele sunt rezultatul anilor de cercetare in sport. Ei dezvolta si-si imbunatatesc continuu produsele, cooperand cu sportivi profesionisti, oameni de stiinta si experti. TIME a fost fondata de Roland cattin in 1986. Inca de atunci produsele lui au fost folosite de ciclistii profesionisti. Dezvoltarea ulterioara nu face altceva decat sa duca mai departe crezul acestei companii si sa seteze noi standarde in ceea ce priveste calitatea, tehnologia, lucrul in echipa, functionalitatea, durabilitatea, confortul si designul. Pedalele TIME si placutele sunt gandite sa imbunatateasca performanta sportivilor in competitii.

Produse High-tech – pedale pentru profesionisti
Pedalele TIME sunt produse high-tech folosite in toate competitiile internationale. Sunt adevarate opere de arta. Sunt gandite pentru a oferi pozitia perfecta piciorului si calcaiului dar fara ca acestea sa se miste prea mult. Sistemul de reglaj te ajuta sa poti declipsa mai usor, fara sa fii in pericol atunci cand pui piciorul pe pamant. Pedalele sunt construite din otel si carbon asa ca sunt usoare si in acelasi timp robuste. Pedalele platforma sunt fabricate dintr-un material durabil, lucru ce ofera performanta si longevitate.

Gandite special: Placute pentru pedalele alese
TIME ofera si placute perfect potrivite cu pedalele respective. Acestea sunt usoare si foarte joase. Mica distanta dintre axul pedalei si talpa pantofului iti asigura o prindere excelenta pe orice tip de traseu si mai ales atunci cand sprintezi ridicat din sa. Libertatea de miscare este bine gandita si mentinuta la cote joase. Placutele se instaleaza foarte usor. Dimensiunea si greutatea promit maximum de performanta. Suruburile necesare sunt incluse in set. Marimea acestor placute este gandita sa se fixeze bine in orice conditii. Unghiul de eliberare al placutei din pedala este desenat cat sa combine perfect functionalitatea si performanta.