Tacx

Innovative design. Unique technology. - Roller trainers for your indoor training.

Accesorii-Bicicleta

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

38 Cauta rezultate

Ceea ce a inceput ca si un mic magazin de biciclete in 1957 s-a transformat intr-o companie mare, numita Tacx – o companie care dezvolta trainere de interior si rollere inovative. Astazi, trainerele Tacx sunt folosite in permanenta de echipe din liga UCI Pro Tour. Fiind extrem de pasionat de ciclism, producatorul Tacx ofera o gama imensa de produse care permit efectuarea antrenamentului indoor la cele mai inalte standarde.

Concursuri de ciclism cu Tacx – trainere care ofera realitate virtuala, de la profesionisti pentru profesionisti
Referindu-ne la trainerele de interior, compania Tacx se bazeaza pe antrenamente cu realitate virtuala, oferind sesiuni de antrenament sofisticate, implicit suportul perfect in timpul perioadelor de pregatire competitionala, indiferent de nivelul dorit. Programele software si materialele video ale companiei Tacx, iti permit sa intri intr-o lume a tuturor posibilitatilor. Aceste trainere simuleaza diferite tipuri de antrenament, de la tururi cross-country pentru iubitorii de mountain bike pana la curse de sosea sau de velodrom. Astfel, fiecare disciplina din ciclism este perfect reprezentata si sustinuta.

Accesoriile pentru biciclete marca Tacx – antrenamente la cel mai inalt nivel
Avand si accesorii pentru biciclete cum ar fi standuri de lucru, strangatoare de roti, rotite pentru schimbatoare, chei pentru cuvete, genti speciale pentru trainere, pentru un transport mult mai comod, dar si bidoane, suporturi pentru bidoane, compania Tacx are un portofoliu imens. Cu aceasta gama imensa de produse, Tacx sustine lumea ciclismului in timpul antrenamentelor dar si al competitiilor.